BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus otellerinde sınırsız votka dönemi!----

Rus otellerinde sınırsız votka dönemi!

Rus otellerinde sınırsız votka dönemi!
01 Temmuz 2023 - 12:01 www.finansgundem.com

Rusya'da 'Her şey dahil' sistemine giren otellerde başta votka olmak üzere yerli içki sınırsız olacak

Rusya'da standartlardan sorumlu devlet ajansı Rosstandart, otellerde "her şey dahil" ve "ultra her şey dahil" standartlarının 30 Hazirandan itibaren yürürlüğe girdiğini açıkladı. Otellerin sisteme dahil olması gönüllülük temelinde gerçekleşecek.

Standartlarda her şey dahil ile ultra her şey dahil sistemi arasındaki temel farklardan biri sınırsız alkol servisiyle ilgili. Her şey dahil standardı sınırsız yerli içki, ultra her şey dahil ise ilaveten en az beş ithal sert içki ve en az yedi sert içkili kokteyl servis edilmesini öngörüyor.

Tass ajansına konuşan Ulusal Konuk Ağırlama Endüstrisi Birliği Başkanı Aleksey Volkov, ülkedeki otellerin yüzde 15'lik bölümünün bu standartlara uygun servis verebileceğini söyledi.

Konuyu haberleştiren Business FM'e konuşan sektörel uzmanlar ise standartların uygulanabilmesi için ülkede yeteri kadar alkol olup olmadığı sorusunu masaya yatırıyor.

Rusya Restoran ve Otel İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Vadim Prasov da sınırsız içki servis edebilecek altyapıya sahip otel sayısının 200-300 arasında olduğu görüşünde.

Rusya'da kredi kartı kullanımı sona erecek mi?

 

Emirates'ten Rusya kararı!

 

Rusya'da askerlerin maaşına zam

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)