BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmirates'ten Rusya kararı!----

Emirates'ten Rusya kararı!

Emirates'ten Rusya kararı!
01 Temmuz 2023 - 11:46 www.finansgundem.com

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Dubai merkezli dev havayolu şirketi Emirates’in 2025 yılından sonra Rusya’nın bölgelerine ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerine daha fazla uçma olasılığını değerlendirdiğini aktardı.

Emirates’in Rusya ve BDT müdürü Vadim Besperstov, havayolu şirketinin yerel rotalarda kullanılabilecek daha küçük kapasiteli Airbus A350 uçaklarına sahip olacağına vurgu yaparken, Emirates Rusya pazarına ilk kez 2003 yılında girmişti.

Sahip olduğu Airbus A380 ve Boeing 777 yolcu uçaklarını kullanarak Moskova’dan günde üç kez ve St. Petersburg’dan günde bir kez Dubai’ye uçan Emirates’in first ve business sınıfı yolcular için çok sayıda koltuk bulunan oldukça geniş kabinleri kullandığı biliniyor.

Rusya’nın diğer bölgelerinden yapılan uçuşlar Emirates’in kardeş havayolu şirketi flydubai tarafından gerçekleştirilirken, yolcular küçük Boeing 737 uçaklarıyla Dubai’ye seyahat edebiliyor.

Emirates, Nijerya uçuşlarını askıya aldı

 

ABD'ye 5G endişesiyle ilk uçuş iptali Emirates'ten geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)