BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus oligarkın İngiltere’deki evi basıldı----

Rus oligarkın İngiltere’deki evi basıldı

Rus oligarkın İngiltere’deki evi basıldı
14 Mart 2022 - 16:49 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le 'yakın bağlantılı' olduğu için yaptırım uygulanan yedi oligarktan biri olan petrol kralı Oleg Deripaska'nın Londra'daki malikanesi protestocular tarafından basıldı.


Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından pek çok Batılı devlet Rusya'ya yaptırım uyguladı. En son İngiltere, ülkesindeki Rus oligarkların bazılarının mal varlığına el konulduğunu açıklamıştı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin 19. gününde Ukrayna yanlısı protestocular, bir Rus oligarkın Londra’nın Belgravia bölgesindeki 50 milyon sterlinlik evini bastı. Protestocular, mülkün Ukraynalı mültecileri barındırmak için kullanılacağını ve Putin işgalini bitirene kadar burada kalacaklarını duyurdu.

'Putin S… G…'

En az beş kişiden oluşan grup, bu sabaha karşı Rus oligarkın evine girdi ve “Mülk kurtarıldı”, “Putin S… G…” yazılı pankartlar astı.

Malikanenin, geçen hafta İngiltere hükümeti tarafından ‘Kremlin yanlısı’ ve Putin’le ‘yakın bağlantılı’ olduğu için yaptırım uygulanan yedi oligarktan biri olan petrol kralı Oleg Deripaska’nın ailesine ait olduğu açıklandı.

'Yaptırımlar yetersiz!'

Mülkü ele geçiren protestoculardan biri İngiltere hükümetini eleştirirken, ‘Priti Patel, endişelenme. Senin işini yaptık. Mülteciler hoş geldiniz’ dedi. Bir diğeri ise, ‘Putin savaşı durdurana kadar kalmayı planlıyoruz. Putin, insanların evlerini ve topraklarını kaybetmesinden sorumludur. Yaptırımlar yeterli değil” diye konuştu.(Sözcü)

530 milyon euro'luk yatına el konulmuştu: Rus oligarktan barış çağrısı!

Oligark çocuklarının lüks hayatı

Rus oligarkların yeni adresi: BAE

İngiltere’nin emlak piyasasında Rus oligark şoku

AB'den 160 Rus yetkili ve oligarka yaptırım

Rus oligarklar Türk jetleri ile uçuyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)