BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisRixos tabelası nereden indi?----

Rixos tabelası nereden indi?

Rixos tabelası nereden indi?
19 Ağustos 2013 - 15:52 www.finansgundem.com

Rixos Residences Bomonty projesinde yaşanan sıkıntılarda son nokta...

İpekyol markasının sahibi Ayaydın ailesinin Şişli Bomonti’deki 12 dönümlük arazisi üzerinde yapılan Rixos Residences Bomonty projesinde yaşanan sıkıntılarda son nokta.  Bilindiği üzere Ayaydın ailesinin 12 dönümlük arazisinin üzerinde proje Ayaydın Grup, İpek- Çakırkaya, Maslak Yapı ve Mertaş’ın ortak girişimiyle hayata geçirilmişti. 6 penthouse ve 308 süitten oluşan projede daireler 84 ile 94 metrekare arasında değişiyor; modüler sistem ile 2+1,3+1veya 4+1’e dönüştürülebiliyordu. Ağustos 2011’de teslimatların yapıldığı rezidansın işletmesini 20 yıllığına Rixos üstlenmişti.
Para Dergisi’nin haberine göre geçen hafta itibariyle resmen Rixos ile anlaşma bitmiş. Rixos’un tabelası da indirilmiş. Projenin yönetimi için şimdi başka işletmecilerle görüşülüyormuş. Bunlar arasında Hilton, Kempinski ve Divan da bulunuyormuş. Görüşmeler bizzat, proje hak sahibi olan Kıraça Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Taftalı başkanlığında yürütülüyormuş. Bakalım projenin yeni işletmecisi kim olacak?
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)