BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPutin baba mı oldu----

Putin baba mı oldu

Putin baba mı oldu
14 Mart 2015 - 06:41 www.finansgundem.com

9 gündür ortalarda görülmeyen Rusya lideri için 'hasta mı' dedikoduları çıkarken dün de "Baba oldu" iddiası ortaya atıldı. Kremlin iddiayı yalanladı

Dokuz gündür ortalarda görünmemesi “Acaba hasta mı?” söylentilerine yol açan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için dün de "Cimnastikçi sevgilisinden baba oldu" iddiası gündeme bomba gibi düştü. Putin'in sözcüsü Dmitry Peskov, hem hastalık hem de bebek iddialarını yanıtladı. Bu arada Putin'in dün çekilen fotoğrafları da yayımlandı.

Rusya Devlet Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde yayımlanan 13 Mart tarihli fotoğrafla birlikte, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova dışındaki Novo Ogorevo konuk evinde Rusya Yüksek Mahkemesi Başkanı Vyaçeslav Lebedev’i kabul etti. Görüşmede Rusya adalet sisteminde yapılan değişiklikler ele alındı” bilgisi paylaşıldı.

Rusya Devlet Başkanlığı, resmi internet sitesi, Putin'in Lebedev ile fotoğrafını yayınladı. 

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN 

Putin’in ortalıktan kaybolmasıyla ilgili dün yeni bir açıklama yapan Basın Danışmanı Dimitriy Peskov, “Kimsenin Putin’in sağlığı ile ilgili şüphesi olmasın. Başkan yoğun tempoda çalışıyor ve hatta görüştüğü kişilerin elini sıkarken kemiklerini çatırdatıyor” demişti. Peskov, "Putin'in baba olduğu" iddialarını da kesin bir dille yalanlayarak, "Ben uydurma haberleri yapan gazeteciler için bir ödül vermeyi planlıyorum" dedi.



"DOĞUM İÇİN İSVİÇRE'DE" İDDİASI

İsviçre gazetesi Blick ise Putin’le gizlice evlendiği iddia edilen Alina Kabayeva’nın Rus liderden olan çocuğunu doğurmak için İsviçre’ye geldiğini öne sürdü.
İsviçre’nin İtalyan kantonu Tichino bölgesinde yer alan elit “Aziz Anna” doğumevinde son günlerde bir koşuşturma gözlendiğini tespit eden gazete, “Yerli bir kadın Putin’in eşi Alina’nın üçüncü çocuğunu doğurmak için buraya geldiğini söylüyor” ifadelerine yer verdi.

İsviçre’deki “Aziz Anna” özel doğumevi son yıllarda Rus oligarkların ve üst düzey bürokratların eşlerinin doğum yapmak için seçtiği bir numaralı yer olarak gösteriliyor.

31 yaşındaki eski jimnastikçi Alina Kabayeva, spor kariyerini bıraktıktan sonra kimden olduğu bilinmeyen iki çocuk annesi olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)