BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Selman, Arap Birliği zirvesine katılamayacak----

Prens Selman, Arap Birliği zirvesine katılamayacak

Prens Selman, Arap Birliği zirvesine katılamayacak
24 Ekim 2022 - 10:43 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan Kraliyet Divanı, Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın kulağındaki sağlık problemi yüzünden uzun süreli yolculuk yapamadığını ve Cezayir'deki Arap Birliği zirvesine katılamayacağını duyurdu.


Suudi Arabistan Kraliyet Divanı, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in, ülkesini temsilen Veliaht Prens Bin Selman'ın Cezayir'deki Arap Birliği zirvesine katılması talimatını verdiğini ama Prens'in sağlık problemi yüzünden zirveye katılamayacağını açıkladı.

Bin Selman'ın sağlık ekiplerinin kulağında oluşabilecek barotravma riski sebebiyle uzun süreli uçak yolculuğundan kaçınmasını önerdiği aktarılan açıklamada, "Yolculuğun uzun ve gidiş ile dönüşün 24 saat gibi kısa bir süre içinde gerçekleşecek olması Veliaht Prens'in Cezayir'i ziyaret etmesini imkansız kılıyor" denildi. Açıklamada ayrıca, Kral'ın ülkesinin Cezayir'in destekçisi olduğunu vurguladığı ve Arap Birliği zirvesine katılmak üzere bir heyet gönderdiği bildirildi.

Tebbun, Prens ile telefonda görüştü

Cezayir Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun’un Suudi Veliaht Prens Bin Selman ile telefonda görüştüğü, Bin Selman'ın, Cumhurbaşkanı Tebbun’a, doktorların seyahat etmemesi yönündeki tavsiyeleri doğrultusunda Arap Birliği Zirvesi'ne katılamayacağını üzülerek söylediği belirtilmişti.

Veliaht Prens Bin Selman, daha önce Fransa'ya gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Cezayir’e yapacağı ziyaretini de son anda iptal etmişti.

Arap Birliği'nden İngiltere'ye 'Kudüs Büyükelçiliği' tepkisi

 

BM Genel Sekreteri Guterres, Arap Birliği Zirvesi'nin onur konuğu

 

Petrol üreticisi Araplar, OPEC+ kararını savundu

 

Azerbaycan Arap Birliği Zirvesi’nde onur konuğu

 

Arap Birliği: Fas ile Tunus arasındaki anlaşmazlık çözüldü

 

Arap Birliği'nden 'Kudüs için ortak eylem' açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)