BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriPorland yıllık üretimini 70 milyona çıkardı----

Porland yıllık üretimini 70 milyona çıkardı

Porland yıllık üretimini 70 milyona çıkardı
31 Ekim 2013 - 10:08 www.finansgundem.com

Bilecik'teki fabrikasının yıllık üretim kapasitesini 45 milyondan 70 milyon adede çıkaran Porland, Türkiye genelinde yeni mağazalar açacak...

Porland, Bilecik tesislerinde yıllık 45 milyon adet olan üretimini 70 milyon adede çıkardı…
Porland’ın 1996 yılında faaliyete geçirdiği 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alanda kurulu Bilecik tesislerinde, 2013 yılı itibariyle üretim kapasitesi 20 bin ton olarak belirlendi.
18 Mağazası, 150’den fazla satış noktası, altı bölge müdürlüğü ve showroomu, yıllık %65 oranında ihracatı ile Porland üç yıllık büyüme stratejisini oluşturdu.
Geçen yıl üretim teknolojilerine yaptığı 20 milyon euroluk yatırımla üretimini yüzde 50'nin üzerinde artıran Porland, bu büyük artışı uluslararası pazarların yanı sıra yurt içinde özellikle perakende alanındaki büyüme stratejisine paralel kullanacak. Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, halen yurt içinde halen 18 olan mağaza sayısını yıl sonuna kadar arttırmayı planladıklarını ve özellikle gastronomi tüketicileri için seri üretime geçilen, porselende devrim niteliği taşıyan ‘Alumilite’ (aluminalı porselen) üretimi ile yurt içi hedef pazarını genişletecekleri bilgisini verdi.

FABRİKA MAĞAZALARI İÇİN YER BAKIYOR
Yıllık 70 milyon adet üretiminin %65’ni ihraç eden Porland, 2014’ün ilk çeyreğinde hareketlendirmeyi planladığı yurt içi pazarı için strateji değişikliği yaparak; iç ve dış pazarların üretim oranını eşit seviyeye çekip, Türkiye’nin çeşitli kentlerinde fabrika konsepti olarak belirlediği, "Porland Fabrika" mağazalarını açmayı hızlandıracak. Pamukçu, "Hem ev hem de gastronomi kesimini aynı yerde buluşturan bu mağazalar için en az 1.500 metrekare alan önceliğiyle lokasyon arayışlarımız programlı şekilde devam ediyor" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)