BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisParayı tuvalete yatırdı----

Parayı tuvalete yatırdı

Parayı tuvalete yatırdı
19 Nisan 2013 - 07:08 www.finansgundem.com

Ceyda Erem, uzun süredir şikâyet konusu olan ‘kötü tuvalet’leri yenilemek için 3 milyon lira bütçe ayırdıklarını söyledi

İstanbul Yeşilköy’deki fuar alanlarının işletmecisi CNR Fuarcılık’ın patronu Ceyda Erem, uzun süredir şikâyet konusu olan ‘kötü tuvalet’leri yenilemek için 3 milyon lira bütçe ayırdıklarını söyledi ve “Çatıları da elden geçireceğiz. Her yıl 5 milyon Euro’luk inşaat bütçemiz olacak” dedi.
Hürriyet'ten Sadi Özdemir'in haberine göre, Türkiye’nin en büyük fuar alanlarından biri olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) iştiraki İDTM A.Ş’ye ait Yeşilköy’deki fuar alanlarının işletmecisi CNR Fuarcılık A.Ş., mevcut holleri, çatıları, tuvaletleri yenilemek, yeni hol ve kullanım alanları eklemek için yılda 5 milyon Euro’luk bütçe ayırdı. CNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “Malum tuvaletlerden ve çatılardan çok şikayet geliyordu. Biz sadece tuvaletleri yenilemek, büyütmek ve dünya standartlarında konforlu hale getirmek için 3 milyon lira bütçe ayırdık. Tuvaletler hem genişleyecek hem daha lüks olacak hem de sayıları artacak” dedi.
GÖRÜNTÜ DEĞİŞECEK
Mimar Kemal Yazgan ile anlaştıklarını ve bütün fuar yapılarını yeniden tasarladıklarını anlatan Ceyda Erem, “Mevcut salonlardan birini 2 katlı yapacağız. Şu anda toplam 150 bin metrekarelik alandayız. Bir 50 bin metrekarelik alan eklemek istiyoruz. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) A.Ş. veya İTO ile bu konuda sorun yaşayacağımızı sanmıyoruz. Oturup konuşacağız ama artık kavganın son bulduğunu düşünüyoruz. Kimseden yenileme için maddi destek istemedik. Sonuçta bu yatırımın yapılması gerekiyor. Türkiye için bu yatırımın yapılması lazım. Bizim için lazım, çünkü ev tekstili, mobilya ve sanayi gibi fuarlar salonlara sığmıyor. Yer olmadığı için büyütemiyoruz” diye konuştu.
ERBİL VE URFA’YA YATIRIM
CNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, hükümetin Kürt meselesinin çözümü için sürdürdüğü barış görüşmelerini desteklediğini, bu sürecin başarılı olması halinde Türkiye’nin her açıdan daha hızlı gelişeceğini ifade etti. Erem, barış ve çözüm sürecinin kendi sektörü için de kritik öneme sahip olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Gelen yoğun talep üzerine Kuzey Irak’ın en gözde şehri Erbil’de temsilcilik açma kararı aldık. Kentin fuar alanının yapımı için ve fuarlar düzenlemek için de görüşmelerimiz sürüyor. 2014’ten itibaren Erbil’de fuar düzenlemeye başlarız. Konfeksiyon, hazırgiyim, yapı malzemeleri ve mobilya fuarları planladık. Orada kuracağımız ziyaretçi ofisi kanalıyla da Türkiye’deki fuarlarımıza ziyaretçi getireceğiz. Şanlıurfa’da daha önce fuar alanı yapmak için aldığımız araziyi de değerlendirmek için proje çalışmalarına başladık. Erbil’den sonraki hedefimiz ise Katar ve Cidde.”
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Peri19 Nisan 2013 09:18

    Tuvalet ve çöp sorunumuz çok fazla özellikle topluma açık yerlerdekiler gerçekten el atılması ve yenilenmesi gerekliydi yatırım olarak gayet iyi düşünülmüş.