BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMurat Ülker şirkette o kelimeyi yasakladı----

Murat Ülker şirkette o kelimeyi yasakladı

Murat Ülker şirkette o kelimeyi yasakladı
18 Mart 2015 - 08:03 www.finansgundem.com

Ülker’in global hale gelmesi yönetim kurulu toplantılarının bazılarının yurtdışında yapılması ile şirket yeni bir uygulama başlattı

Satın aldığı global markalarla dünyanın 3. büyük bisküvi ve 10. büyük çikolata üreticisi haline gelen Yıldız Holding, 77 fabrika ve 48 bin çalışana ulaştı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Global İnovasyon ve Ar-Ge Grubu Başkanı Ali Ülker “Çalışanlarımızın 15 bini yurtdışında. Bizde 73 milletten çalışan mevcut. Şu anda 73 değişik pasaporta ulaştık” dedi.

 Ülker’de ‘bey’lik kalktı

Star'da yer alan habere göre, Ülker’in global hale gelmesi yönetim kurulu toplantılarının bazılarının Londra, New York ve Çin’de toplanmasına neden olurken, globalleşmenin gereği şirkette ilginç bir uygulama başladı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker bir iç genelge yayınlayarak yurtdışındaki uygulamaları dikkate alarak ‘Bey’ kelimesini yasaklamış. Toplantılarda yabancı yöneticiler birbirine ismiyle hitap ederken Ülker’e Murat Bey diye hitap ediliyormuş. Ülker de ‘Bu ayrımcılık doğuruyor’ diyerek artık bundan sonra bu tür toplantılarda kendisine Murat diye hitap edilmesini istemiş.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)