BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiMilyonlarca İngiliz faturalarını ödeyemiyor----

Milyonlarca İngiliz faturalarını ödeyemiyor

Milyonlarca İngiliz faturalarını ödeyemiyor
17 Mayıs 2023 - 08:46 www.finansgundem.com

Milyonlarca İngiliz, ocak ayına kadar olan altı ay içinde, yaşam maliyetindeki keskin artış ve yüksek faiz oranları nedeniyle defalarca fatura ödemelerini tarihinde yapamadı.

İngiltere hanehalkları eylül ayından bu yana çift haneli enflasyonla karşı karşıya ve hükümetin bütçe tahmincileri, ülkenin Mart 2024'e kadar olan iki yıl içinde yaşam standartlarında rekor bir düşüşe doğru ilerlediğini söylüyor.

Piyasa düzenleyicisi Finansal Davranış Otoritesi (FCA), İngiltere'de ocak ayına kadar olan altı aylık dönemde; üç veya daha fazla yerel fatura ödemelerini zamanında yapamayan veya kredi taahhütlerinden herhangi birini yerine getirmeyen yetişkin sayısının Mayıs 2022'deki 4.2 milyondan 5.6 milyona yükseldiğini bildirdi.

FCA Tüketici ve Rekabet İcra Direktörü Sheldon Mills, araştırmanın artan yaşam maliyetinin gerçek etkisini vurguladığını söyledi.

Mali gözlemci, Mayıs 2022'de Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin enerji ve gıda maliyetlerini artırmasının ardından verileri toplamaya başladı.

İngiltere'de enflasyon beklentilerin üzerinde

 

İngiltere'de yaşam maliyeti artıyor

 

İngiltere'de faturalarını ödeyemiyor

 

İngiltere'de faturalarını ödemekte zorlananlar üçe katlanacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)