BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'nin seçim sonuçlarına itirazı reddedildi----

MHP'nin seçim sonuçlarına itirazı reddedildi

MHP'nin seçim sonuçlarına itirazı reddedildi
29 Haziran 2018 - 20:55 www.finansgundem.com

MHP Aydın İl Başkanlığının 24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin sonucuna itiraz talebi, İl Seçim Kurulu tarafından reddedildi

Karara ilişkin açıklamada bulunan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, haklarını Yüksek Seçim Kurulunda (YSK) arayacaklarını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin süreci yakinen takip ettiğine dikkati çeken Pehlivan, "YSK'dan hak ettiğimiz sonucu alacağımıza ve Aydın'dan Ankara'ya bir milletvekili göndereceğimize inancımız tamdır. Siyasi menfaatlerimizin önünde Türk milletinin ve Türk devletinin menfaatleri vardır. Bu menfaatleri koruyup kollamak, ülkemizin bekasına zarar vermeden geçirmek öncelikli görevimizdir. YSK'den çıkacak sonuca saygılıyız ve uymak durumundayız." dedi.

Seçimlerin ardından MHP İl Başkanlığınca il genelinde ilçe seçim kurullarına başvuru yapılarak sonuca itiraz edilmiş ve bu talepleri reddedilmişti. İlçe seçim kurullarının talepleri reddetmesinin ardından İl Seçim Kuruluna itiraz talebinde bulunulmuştu.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Aydın'dan AK Parti 4, CHP 3 ve İYİ Parti de 1 milletvekili çıkarmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)