BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeşru müdafa sınırını aştı----

Meşru müdafa sınırını aştı

Meşru müdafa sınırını aştı
13 Temmuz 2013 - 06:58 www.finansgundem.com

Ankara'daki Gezi olayları sırasında Ethem Sarısülük'ün vurularak öldürülmesiyle ilgili iddianame tamamlandı.

Ankara’daki Gezi Parkı odaklı olaylarda hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün ölümüne ilişkin, polis memuru Ahmet Şahbaz hakkındaki iddianame tamamlandı.
Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Sarısülük'ü vurarak öldürdüğü iddia edilen çevik kuvvet polisi Ahmet Şahbaz'ın 2 yıla kadar hapsi istendi. Cumhuriyet Savcısı Veli Dalgalı tarafından hazırlanan iddianamede sanık polis, "Meşru müdafa sınırını aşarak adam öldürmek"le suçlandı.
Jandarma tarafından hazırlanan bilirkişi raporları, olay yeri görüntüleri ve otopsi raporu iddianamede, suçlamaya dayanak olarak gösterildi. İddianamede ayrıca, Şahbaz’ın beylik silahından çıkan merminin, yaklaşık 5 metre mesafeden ateşlendiği ve sekmeden doğrudan Sarısülük'ün kafasına isabet ettiği tespitine yer verildi. Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nin, 15 sayfalık iddianameyi incelemek için 15 gün süresi bulunuyor.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .13 Temmuz 2013 07:51

    ateşli silah kullanımı en aza inmeli, diğer turlu tum meseleler nasıl ols ahalledilir.... gereksiz yere silah ve silah kullanımı, insanların cna ve mal ve aile guvenliği için, kendınınde bir nevi silahlanması olarak topluma dönecektir. resmi kurumların ve yetkililerin görevi tam yapması durumunda ise toplumdan guven artacaktır.dşğncem bu ynde