BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeryl Streep: Barbie hepimizi kurtardı----

Meryl Streep: Barbie hepimizi kurtardı

Meryl Streep: Barbie hepimizi kurtardı
06 Ocak 2024 - 18:37 www.finansgundem.com

Demir Leydi, Julie and Julia ve Mamma Mia gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü oyuncu Meryl Streep, 2023 yılının en çok kazanan filmi Barbie'nin yoğun baskı altında olan sinema sektörünü kurtardığını söyledi


2012 yılında Demir Leydi (Iron Lady) filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan ve Hollywood'un en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Meryl Streep, Palm Springs Film Ödülleri'ne katıldı. Streep, Greta Gerwig'e tüm zamanların "en büyük açılış hasılatını elde eden kadın yönetmeni" ünvanını kazandıran Barbie filminden övgü dolu sözlerle bahsetti.

21 Temmuz'da vizyona giren film, dünya çapında 1,4 milyar dolar hasılat elde etti. Film, Warner Bros.'un en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi oldu.

Film için “What Was I Made For?” şarkısını besteleyen Billie Eilish ve Finneas gecede ödül aldı. Streep ikiliye "Barbie filmiyle geçtiğimiz yaz, film sektörünü ve işlerimizi kurtardınız" dedi.

Daha önce Steven Spielberg de Tom Cruise'a Top Gun: Maverick başarısı için teşekkür etmiş ve "Hollywood'u kurtardın" demişti.

Barbie filmi 9 dalda Altın Küre'ye aday gösterildi. Film müzikleri ise Grammy'de 12 adaylık kazandı.

1 milyar dolar sınırı için iddiaya girdi

2023 yılının en çok kazanan filmi Barbie'nin başrol oyuncusu Margot Robbie, filmin çekilmesi çok çaba sarf ettiğini hatta herkese 1 milyar dolar sınırını aşacağına dair söz verdiğini söyledi.

Prens Andrew'ün eski eşi Epstein'in sevgilisi miydi?

 

Bilimsel araştırma! Neptün'ün rengi mavi değilmiş

 

Usta sanatçı Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)