BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Andrew'ün eski eşi Epstein'in sevgilisi miydi?----

Prens Andrew'ün eski eşi Epstein'in sevgilisi miydi?

Prens Andrew'ün eski eşi Epstein'in sevgilisi miydi?
06 Ocak 2024 - 17:40 www.finansgundem.com

Epstein'in eski bir çalışanı, itibarını kaybetmiş finansçının evinde gördüğü "ünlüler" arasında York Düşesi'nin de olduğunu ifadesinde söyledi


Cuma günü açıklanan mahkeme belgelerine göre Prens Andrew'un eski eşi Sarah Ferguson, Jeffrey Epstein'in Florida'daki malikanesini en az bir kez ziyaret etti.

1990'larda yaklaşık 10 yıl boyunca Epstein'in Palm Beach'teki evinde çalışan Juan "John" Alessi 2009'da verdiği ifadede, Ferguson'ı York Dükü'yle birlikte evi ziyaret ederken gördüğünü ama bunun sadece "kısa süreli" bir ziyaret olduğunu söylemişti.

Eğer bu iddia doğruysa, seks amaçlı insan kaçakçılığı suçundan yargılanmayı beklerken 2019'da hapishanede ölen, itibarını kaybetmiş finansçıyla York Düşesi arasındaki ilişki daha detaylı hale geliyor.

Alessi'nin ifadesi kamuoyuna ilk kez yıllar önce açıklanmıştı fakat Ferguson'dan bahsettiği kısımların, bu hafta gizliliği yeni kaldırılan mahkeme belgeleri kapsamında yeniden yayımlanana kadar fark edilmediği anlaşılıyor.

Dosyalarda, cinsel saldırıyla suçlanan ancak herhangi bir suç işlediğini şiddetle reddeden Andrew'dan 100'den fazla kez bahsediliyor.

The Independent, Ferguson'ın yorumu için kendisinin yardım kuruluşu Sarah's Trust'la temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Andrew'dan 1996'da boşansa da kendisiyle yakınlığını sürdürmeye devam eden Ferguson, Epstein'le ilişkisi nedeniyle uzun süredir eleştiriliyor.

İyi bağlantıları olan finansçı, borçlarını ödemesine yardım etmek için bir keresinde York Düşesi'ne 15 bin sterlin (yaklaşık 570 bin TL) vermiş ve Ferguson bu işlemi daha sonra "devasa bir hata" diye nitelendirmişti.

Ferguson'ın Şubat 2010'da, reşit olmayan kızlarla seks yapmaktan ev hapsinde olduğu sırada Epstein'i New York'ta ziyaret ettiğini, The Daily Mail geçen mayısta bildirmişti.

Alessi ifadesinde hem York Düşesi'nin hem de Dükü'nün Epstein'in "arkadaşları" olduğunu ve ABD'nin Florida eyaletindeki evini birlikte de ziyaret ettiğini söylemişti.

Oradayken hiç masaj yaptırıp yaptırmadıkları sorulduğunda Alessi "Prens Andrew yaptırdı. Sanırım Sarah sadece bir kez gelmişti ve kısa süreliğine oradaydı" demişti.

Orada uyuduğunu sanmıyorum. Hatırlayamıyorum. Sanırım Wellington'ı ziyaret ediyordu, eve geldi ve onunla tanıştık.

Ama Prens Andrew, evet; Prens Andrew haftalarca bizimleydi. (Independent Türkçe)

Maxwell cezaevinden konuştu: Prens Andrew'in o fotoğrafı sahte

 

Prens Harry ve Andrew’e askeri üniforma giymesi yasaklandı

 

Prens Andrew cinsel saldırı davası için tazminat ödeyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)