BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMaxwell cezaevinden konuştu: Prens Andrew'in o fotoğrafı sahte----

Maxwell cezaevinden konuştu: Prens Andrew'in o fotoğrafı sahte

Maxwell cezaevinden konuştu: Prens Andrew'in o fotoğrafı sahte
16 Ekim 2022 - 14:23 www.finansgundem.com

ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein için cinsel istismara aracılık suçundan cezaevinde tutulan sosyetik ABD'li Ghislane Maxwell, ilk kez konuştu. Prens Andrew hakkındaki iddiaları da yanıtlayan Maxvell’in, tutuklandıktan bu yana ilk görüntüsü de paylaşıldı.


Aralarında Bill Gates, Donald Trump, Prens Andrew, Kevin Spacey ve Bill Clinton gibi sanat, iş ve siyaset dünyasından birçok ünlü ismin de adının geçtiği kişilere küçük kızları bulup, istismara yardımcı olmakla suçlanan Ghislaine Maxwell, sessizliğini bozdu.

Maxwell, sevgilisi Jeffrey Epstein'a 18'inden küçük kızların taciz edilmesinde yardım ettiği için 20 sene hapisle cezalandırılmıştı. Brooklyn’deki Metropolitan Gözaltı Merkezinde tutulan Maxwell, ilk kez davada adı geçen Prens Andrew hakkında konuştu.

PRENS ANDREW AÇIKLAMASI

York Dükü Prens Andrew’in, Jeffrey Epstein ve Maxvell’in ayarladığı iddia edilen genç kızlardan biriyle görüntüsü ortaya çıkmış, iddiaların ve fotoğrafın ardından Prens Andrew, iki yıl önce kraliyet görevlerinden geri adım atmıştı.

Maxwell, ilk kez Prens Andrew ile ilişkisine değinirken, "duyduğu derin üzüntüyü" dile getirdi.

Maxwell, Andrew ile ilgili gelişmeleri takip ettiğini söylerken, “Jeffrey Epstein ile olan ilişkisi için büyük bedeller ödüyor. Onu önemsiyorum ve onun için çok üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

ANDREW, 'FOTOMONTAJ' DEMİŞTİ 

ABD’de özellikle yüksek profilli mahkumlara röportaj izni verilmesi nadir görülen bir durumken, İngiliz Daily Mail gazetesi, Maxwell ile yaptığı röportajın detaylarını paylaştı. Görüşme sonrası Maxwell’in Tallahassee’nin Federal Islah Enstitüsü’ne taşındığı belirtildi.

Prens Andrew daha önce ortaya çıkan ve 17 yaşındaki Virginia Roberts’a sarıldığı görülen fotoğrafı için ‘fotomontaj’ demiş ve hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. İngiliz basınına konuşan Maxwell de aynı ifadelerde bulundu ve fotoğrafın ‘sahte’ olduğunu dile getirdi.

'ÇOK AĞIR BİR BEDEL'

Sözcü'nün haberine göre Maxwell, “Bu hikayeden etkilenen birçok insan var, Epstein ile hiç tanışmamış bazı arkadaşlarım işlerini kaybetti. Bu yüzden, onunla hiç tanışmamış olanlar da dahil olmak üzere ödenen çok ağır bir bedel olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

İngiliz Daily Mail gazetesi, 60 yaşındaki Maxwell’in hapishaneden bir görüntüsünü de paylaştı.

Prens Andrew cinsel saldırı davası için tazminat ödeyecek

Cinsel saldırıyla suçlanan Prens Andrew, Mart ayında ifade verecek

Prens Andrew'in cinsel taciz davasında mahkeme belgeleri ortaya çıktı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)