BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKuveyt Türk kârını açıkladı----

Kuveyt Türk kârını açıkladı

Kuveyt Türk kârını açıkladı
10 Mayıs 2017 - 11:05 www.finansgundem.com

Yılın ilk çeyreğinde 152 milyon lira kâr elde eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, kârını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 21,3 artırdı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası bilançosunu açıkladı.

Banka, 2017 yılının ilk çeyreğini, net karını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 21,3 artırarak 152 milyon TL ile kapattı. Toplam aktiflerini 49,5 milyar TL’ye çıkaran Kuveyt Türk, öz varlıklarını da 4,1 milyar TL’ye yükseltti. Söz konusu dönemde toplanan fon büyüklüğü, 2016 yıl sonuna kıyasla, yüzde 7.4 artışla 34,3 milyar TL, kullandırılan fon büyüklüğü ise yüzde 6.3 artışla 31,9 milyar TL oldu.

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, yaptığı açıklamada, “2017’nin ilk üç ayında net karımızı yüzde 21,3 artırarak hedefimize ulaştık. Reel ekonomiye katkı sağlayarak ülke ekonomisinin gelişmesine destek oluyor, bir yandan da faizsiz finans enstrümanlarının geliştirilmesi için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Müşterilerimize kaliteli hizmet sunma ve tüm ihtiyaçlarına yönelik en doğru çözümler üretme noktasında çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.

'Verimliliği artırmaya devam edeceğiz'

2017 yılı hedeflerinden de bahseden Uyan, “Operasyonel merkezileşme, dijitalleşme, otomatize edilmiş süreçler ve karar destek sistemleriyle verimliliği artırmaya devam edeceğiz. Teknoloji odaklı, inovatif ürün ve hizmetler geliştirerek dijital kanallarda farklılaştırılmış müşteri deneyimi sunmak bu yıl yine en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra KOBİ ve ticari segment müşterilerimize sunduğumuz kredi garanti fonu, leasing, proje finansmanı ve dış ticaret finansmanı alanlarında ürün, hizmet ve süreçlerimizi sürekli geliştirerek, bu alanlardaki penetrasyonumuzu bir üst seviyeye taşıyarak geliştireceğiz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)