BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriKurumsal kripto varlıklara yönelen sermaye rekor kırdı----

Kurumsal kripto varlıklara yönelen sermaye rekor kırdı

Kurumsal kripto varlıklara yönelen sermaye rekor kırdı
07 Nisan 2021 - 10:57 www.finansgundem.com

Dijital varlık yatırım ve yönetimi şirketi CoinShares, 2021'in ilk çeyreğinde kurumsal kripto ürünlerine aktarılan miktarın rekor kırdığını açıkladı.

Dijital varlık yatırım yönetim şirketi CoinShares, 2021'in ilk çeyreğinde kurumsal kripto ürünlerine aktarılan miktarın rekor kırdığını açıkladı.

CoinShares'in 6 Nisan tarihli Haftalık Fon Akışı bültenine göre, bu yılın ilk çeyreğinde kurumsal kripto ürünlerine 4,5 milyar dolar aktarıldı. Bu sayı, 2020'nin son çeyreğinde 3,9 milyar dolar olarak ölçülmüştü.

Bu ürünlere aktarılan sermaye miktarı bir miktar düşmüş olsa da, CoinShares çeyreklik büyüme oranları sürekli değişiklik gösterdiğinden dolayı bunun daha geniş çaplı bir düşüş trendini yansıttığını düşünmüyor.

Geçtiğimiz hafta kurumsal kripto ürünlerine aktarılan sermayenin yüzde 78'i, yani 83 milyon doları bitcoin'e, 20 milyon dolar ise ethereum'a aktarıldı. Bitcoin yatırım ürünlerinin genel hacmi, denetimli kripto borsaların toplam işlem hacminin yüzde 6,7'sini oluşturuyor.

Hem aktif hem de pasif durumdaki kripto yatırım ürünlerinin yönetilen varlıklarının değeri, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 59 milyar dolara ulaştı. Bu değerin yüzde 78'i eden 46 milyar doları, Grayscale'in yönetiminde bulunuyor. CoinShares ise 5 milyar dolar değerinde varlığı yönetiyor.

Bitcoin 59,000 dolar sınırına yükseldi

Milyarder yatırımcıdan kripto para tavsiyesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)