BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKripto girişimine milyon dolarlık yatırım----

Kripto girişimine milyon dolarlık yatırım

Kripto girişimine milyon dolarlık yatırım
14 Nisan 2022 - 14:08 www.finansgundem.com

Kripto girişiminin patronu MoonPay; müzisyenler, oyuncular ve spor yıldızlarından gelen yatırımın "yaratıcı ekonomisi rönesansının" temelini oluşturduğunu söylüyor. Justin Bieber, Snoop Dogg ve Drake, kripto girişimine yatırım yapan ünlüler arasında

Yazılımı kullanıcıların kripto para alıp satmasına olanak tanıyan Miami merkezli şirket MoonPay, daha önce duyurulan 555 milyon dolarlık fonlama turuna ilaveten yıldız isimlerden 87 milyon dolar topladı.

Bu finansmanla 3,4 milyar dolar değerlemeye ulaşan MoonPay, ABD'deki en değerli kripto şirketlerinden biri oldu.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, son fonlama turuna müzisyenler, spor yıldızları ve oyuncular da dahil çoğu daha önce değiştirilemez tokenler (NFT'ler) satın alarak ve kriptoyla ilgili destek açıklamaları yaparak kripto para alanına olan ilgilerini ifade eden toplam 60 yüksek profilli yatırımcı katıldı.

MoonPay'in CEO'su ve kurucu ortağı Ivan Soto-Wright, "Hollywood yaratıcı fikri mülkiyet haklarını savunmak için akıllı sözleşmeler ve blok zinciri teknolojisini kullanıyor" dedi.

Büyük küresel spor markaları, taraftar katılımını dönüştürmek için dijital tokenler ve NFT koleksiyon ürünleri kullanıyor. Stüdyo sanatçıları da NFT'lerin telif hakları üzerinde nasıl daha fazla kontrol sağlayabileceğini keşfetmeye başlıyor. Bunlar, bir yaratıcı ekonomisi rönesansının temelleri.

MoonPay Investment Round Attracts Big Names With Even Bigger Wallets

MoonPay, kredi kartları gibi gelenesel ödeme yöntemleri ve Apple Pay ile Google Pay gibi mobil cüzdanlar aracılığıyla Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi kripto para birimlerinde işlem yapmak ve bunlara yatırım yapmak için platformunu kullanan dünya çapında 10 milyondan fazla müşterisi olduğunu iddia ediyor.

Yazılım, oyuncu Gwyneth Paltrow'un ocakta çok talep gören bir Bored Ape Yacht Club tokeni almak için yaptığı gibi NFT satın almak için de kullanılabiliyor.

Paltrow, son yatırım turuna dahil oldu ve MoonPay'in kripto ekonomisine girişin önündeki engelleri azaltmaya yardımcı olacağına inandığını söyledi.

Paltrow "Web3; topluluk yaratma, hayranlarla bağlantı kurma, değer oluşturma ve fikri mülkiyeti yönetme biçimimizi yeniden hayal etmek için eğlence sektörüne ve genel olarak ticarete ilham veriyor" dedi.

MoonPay'e yatırım yapmaktan heyecan duyuyoruz çünkü teknolojilerinin kripto paralara katılımı daha erişilebilir hale getirmek için en iyi şekilde konumlandırıldığına inanıyoruz.

 

Dünyanın ilk kripto ödeme kartı

 

Kripto para uzmanına 'Kuzey Kore' cezası

 

Değerli taşlı gümüş takılar kripto para piyasasına giriyor

 

Kripto milyarderi servetinin ™â€™unu dağıtacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)