BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de hızlı toparlanma----

Bitcoin'de hızlı toparlanma

Bitcoin'de hızlı toparlanma
15 Nisan 2024 - 10:42 www.finansgundem.com

Hafta sonu İsrail-İran gerilimi sebebiyle 62 bin doların altına gerileyen Bitcoin, şimdilik geniş çaplı bir savaş ihtimali görülmemesiyle bu sabah yeniden 66 bin doların üzerine tırmandı


Kripto paralarda İsrail-İran gerginliği sebebiyle yaşanan düşüş sonrası, haftanın ilk gününde hızlı bir yükseliş kaydedildi.

Hafta sonu 67.000 doların hemen üzerinde seyrederken İran'ın İsrail'e drone saldırısında bulunduğu haberiyle 62.000 doların altına gerileyen Bitcoin bu sabah 66.600 doların üzerine tırmandı. Dünyanın en büyük kripto parasındaki günlük yükseliş yüzde 3'ü aştı. Kayıpların telafi edilmesinde yaşanan saldırının geniş çaplı bir savaşa dönüşmeyeceğine yönelik beklenti etkili oldu. İran'ın 'operasyonun' sona erdiğini açıklaması bu beklentiyi güçlendirdi.

Ethereum'da yükseliş yüzde 5'i buldu

Alımlar haftanın ilk günü piyasa geneline yayıldı. Piyasa değeri bakımından ikinci en büyük kripto para olan Ethereum da hafta sonu 2.900 doların altına gerilemesinin ardından bugün 3.230 doların üzerine tırmandı. Ethereum'daki günlük yükseliş yüzde 5'i buldu.

Binance Coin TSİ 10.25 itibarıyla günlük yüzde 2, Solana yüzde 8.8, Ripple yüzde 4.1, Toncoin yüzde 9.9, Dogecoin yüzde 5.1, Cardano ise yüzde 4.1 değer kazandı.

Sert yükselişler yaşayan Bitcoin'de şimdi yön neresi?

 

Deutsche Bank'tan Bitcoin tahmini

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)