BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin'den kritik Türkiye açıklaması----

Kremlin'den kritik Türkiye açıklaması

Kremlin'den kritik Türkiye açıklaması
24 Eylül 2015 - 06:28 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, Türk Akımı ile ilgili soru üzerine "Her şey sırasıyla ilerliyor" dedi

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesinde, Suriye ve doğalgaz konularının gündeme geldiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesinin  ardından, Rus basınına değerlendirmelerde bulunan Peskov, "(Suriye konusunda)  görüş alış verişinde bulunuldu. Bu konuya yaklaşımlarımızdaki farklılıklar devam  ediyor. Ancak şu anda iki tarafın da Suriye'deki durumun normalleşme çizgisinden  uzaklaşarak daha da kötüye gittiği konusundaki endişeleri paylaştığını  söyleyebiliriz" dedi. 
 
Peskov, iki ülke arasındaki ticaret hacminin azalmasına rağmen,  Rusya'nın Türkiye'nin ikinci ekonomik ortağı olmaya devam ettiğini belirterek,  "Görüşmede doğalgaz konusu değerlendirildi. Gündemimiz oldukça yoğun. 1 Kasım  seçimleri çalışmaları birazcık yavaşlatıyor" diye konuştu. 
 
Görüşmede Türk Akımı doğalgaz boru hattı konusunda bir anlaşmaya  varılıp varılamadığı şeklindeki soruyu yanıtlayan Peskov, "Çalışmalar sürüyor.  Ortak bir anlayış var. Bu oldukça zor ve kapsamlı bir çalışma. Her şey sırasıyla  ilerliyor" ifadesini kullandı. 
 
Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in yıl sonuna kadar  Türkiye-Rusya Üst Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısı kapsamında tekrar bir  araya geleceği bilgisini verdi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)