BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerKREDİ KARTI AFFINDA İLANLI YARDIM----

KREDİ KARTI AFFINDA İLANLI YARDIM

KREDİ KARTI AFFINDA İLANLI YARDIM
17 Temmuz 2009 - 18:20 www.finansgundem.com

BKM, gecikmiş kredi kartı ödemeleri ile ilgili düzenlenen “5915 Sayılı Kanun” kapsamında borcunu yapılandırmak isteyen kart hamillerine, uygulamadan nasıl faydalanabilecekleri konusunda ilanla yol gösterecek.

Bankalararası Kart Merkezi'nden (BKM) yapılan açıklamada, BKM'nin borcunu yapılandırmak isteyen kart hamilleri için gazete, dergi ilanları ile bilgi paylaşacağı bildirildi. Açıklamada, “Kredi kartı gecikmiş ödemeleri için önemli bilgiler” başlığı ile yayınlanacak kampanya ilanlarında, kanundan kimlerin, nasıl, ne kadar zaman içinde yararlanabileceğinin kısa ve net bir şekilde anlatılacağı kaydedildi. BKM Genel Müdürü Sertaç Özinal da konuya ilişkin değerlendirmesinde, BKM'nin ilanlarında, kart borcunu ödemek isteyenlerin ne zamana kadar nereye başvurabileceklerinden, örnek ödeme tablosuna kadar birçok konuda önemli bilgilerin yer alacağını belirtti. Amaçlarının, kanun hakkında daha fazla bilgi sahibi olunmasını sağlamak olduğuna işaret eden Özinal, 5915 sayılı kanunun, kart sahipleri açısından önemli avantajlar içerdiğini ifade ederek, kart borcu olan kişilerin basında yer alacak ilanları takip etmelerini ve daha da fazla detay bilgi için bankaları ile temasa geçmelerini istedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)