BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis Kosta Rika’dan Türkiye ile ticaret atağı----

Kosta Rika’dan Türkiye ile ticaret atağı

 Kosta Rika’dan Türkiye ile ticaret atağı
15 Haziran 2016 - 13:05 www.finansgundem.com

Kosta Rika Dış Ticaret Ajansı PROCOMER, iki ülke arasındaki ticareti geliştirmek hedefiyle İstanbul’da temsilcilik açıyor.

Son yıllarda karşılıklı ticarette önemli bir hareketlenme yakalayan Türkiye ile Kosta Rika arasındaki ticari ilişkileri daha da geliştirmek hedefiyle, Kosta Rika Dış Ticaret Ajansı PROCOMER İstanbul’da temsilcilik açmaya hazırlanıyor. PROCOMER İstanbul temsilciliğinin açılışı Kosta Rika Dış Ticaret Bakanı Alexander Mora Delgado ve PROCOMER Avrupa Ticaret Direktörü Edgar Sanchez’in özel ziyaretleri kapsamında ve Kosta Rika İstanbul Fahri Konsolosu Serhan Süzer’in de katılımıyla Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

PROCOMER’in İstanbul temsilciliği Kosta Rika’da üretilen ürünlerin Türkiye pazarında desteklenmesi, potansiyel alıcıların belirlenmesi, ticari misyonların organize edilmesi, iş fırsatlarının, pazar trendlerinin takip edilmesi, Kosta Rikalı işadamlarına destek verilmesi gibi çalışmaların koordinasyonunu üstlenecek. Temsilcilik Türkiye’deki şirketlerin Kosta Rika’ya yönelik çalışmalarını destekleyecek faaliyetler de yürütecek.

Kosta Rika İstanbul Fahri Konsolosu Serhan Süzer, “2008 yılında Kosta Rika’nın İstanbul Fahri Konsolosluğu’nu üstlendiğimden bu yana iki ülke arasında daha yakın ilişkiler kurulması için yoğun çalışmalar yürüttüm. En önemli hedeflerimden biri de karşılıklı ticari ilişkileri geliştirmek için PROCOMER’in Türkiye’de bir temsilcilik açmasıydı. Şimdi bu hedefin gerçekleşiyor olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Kosta Rika hükümetine ve PROCOMER’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)