BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKorkmaz Yiğit, 80’inde 3. kez damat oluyor----

Korkmaz Yiğit, 80’inde 3. kez damat oluyor

Korkmaz Yiğit, 80’inde 3. kez damat oluyor
17 Kasım 2023 - 14:15 www.finansgundem.com

90’lı yıllarda ismi çok konuşulan, Türkbank ihalesi yüzünden hapis yatan, satın aldığı Milliyet gazetesini Aydın Doğan’a geri iade etmek zorunda kalan iş insanı 5 çocuk babası Korkmaz Yiğit, 3. evliliğine imza atıyor.

TMSF tarafından 1998 yılında el konulan BankEkspres'in eski sahibi, Türkbank ihalesine fesat karıştırmaktan dolayı hapis yatan, Aydın Doğan’dan satın aldığı Milliyet’i Alaattin Çakıcı olayı nedeniyle geri iade etmek zorunda kalan iş insanı Korkmaz Yiğit, damat oluyor! Bülent Cankurt’un Sabah’taki köşesinde yer alan habere göre, şimdiye kadar başından iki evlilik geçen, biri kız beş çocuğu olan Korkmaz Yiğit, 80 yaşında 3. kez damat olmaya hazırlanıyor!

Cankurt konuyla ilgili şunları yazıyor:

“Ünlü iş insanının, yaklaşık 10 yıldır flört ettiğini öğrendiğim, "Hayat arkadaşım" dediği gönlünün sultanının ismi Sibel Yıldız. 50'li yaşlarının başında olan Sibel Hanım ile hayatının ikinci baharını yaşayan Korkmaz Bey, bu ilişkiyi resmiyete dökmeye karar vermiş; büyük gün ise yarın. Korkmaz Yiğit ile Sibel Yıldız, yarın Ortaköy'de popüler bir mekanda evlenecek. Nikahlarına, 40 kişinin şahitlik edecek.

KORKMAZ YİĞİT KİMDİR?

Azeri asıllı bir ailenin çocuğu olarak Erzincan'da dünyaya gelen ve ortaokul yıllarında ailesiyle İstanbul'a göçen Korkmaz Yiğit, 90'lı yıllarda İstanbul'da üst-gelir grubuna yönelik inşaat projeleriyle ismini duyurdu. 1990'ların ortasından itibaren farklı sektörlerde büyümeyi seçen Yiğit, Bank Ekspres'i satın aldıktan sonra Kanal 6, Kanal E ve Genç TV televizyon kanalları ile Yeni Yüzyıl, Ateş ve Milliyet gazeteleri Korkmaz Yiğit Holding bünyesine kattı. Ağustos 1998'de yapılan Türk Ticaret Bankası'nın yüzde 84.52'lik hissesinin satışı ihalesini en yüksek teklifi vererek kazandı. Ancak, Alaattin Çakıcı'nın ihale sürecinde Yiğit lehine devreye girdiği, dönemin başbakanı Mesut Yılmaz ile devlet bakanı Güneş Taner'in skandala karıştığı ortaya çıkınca, ihale iptal edilmişti. Bank Ekspres davasında, 'Cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak' ve 'Özel belgede sahtecilik' suçlamalarından 6 ay tutuklu yargılanan Yiğit, 2003'te bu davadan beraat etti. Hapishaneye girdikten sonra Yeni Yüzyıl ve Ateş gazetelerini Okay Gönensin'e, Milliyet'i Aydın Doğan'a, Kanal 6 televizyonunu da Ahmet Özal'a iade etti.”

Yatırım efsanesi Mark Mobius emekli oluyor

Metaverse, Mark Zuckerberg'e 50 milyar dolar kaybettirdi

Polat çiftinin cezaevleri ayrılmıştı: Sebebi ortaya çıktı!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)