BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKoç o markayı en büyük AVM'ye açtı!----

Koç o markayı en büyük AVM'ye açtı!

Koç o markayı en büyük AVM'ye açtı!
07 Kasım 2016 - 08:22 www.finansgundem.com

Yurtdışında büyüyerek küresel marka olma yolunda ilerleyen Divan’ın ikinci durağı Dubai oldu

Koç Holding’in mimarı merhum Vehbi Koç’un kurduğu Divan, yurtdışında büyüyerek küresel marka olma yolunda önemli adımlar atıyor. Geçen yıl Katar’ın başkenti Doha’da ilk şubesini açan Divan’ın ikinci durağı ise bölgenin finans merkezi Dubai oldu.Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa’nın bitişiğindeki 1.200’den fazla mağazanın yer aldığı Dubai Mall’un yeni konuğu olan Divan, sessiz sedasız bir açılışla hizmete girdi. Dünyanın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip Dubai Mall’daki açılışa Ortadoğu’nun en büyük perakendecilerinden Abu Issa Holding CEO’su Fawaz Idrissi ve Başkan Yardımcısı Nabil Abu Issa ile Divan Group CEO’su Richard Applebaum katıldı.

272 markayı yönetiyor

Açılışa katılan Abu Issa Holding yöneticileri, Divan’ın bölgedeki eli ayağı konumunda. 4 binden fazla çalışanı bulunan, aralarında Bugatti, Blue Salon gibi farklı alanlarda 272 markayı barındıran Abu Issa Holding, Divan’ın Körfez’deki iş ortağı. Doha’daki yatırımda da Abu Issa ailesi var. Türkiye Abu Issa ailesini yeni yeni tanımaya başladı. Bu yıl Mosafer, Cole Haan ve Aigner’i Türkiye’ye getiren Abu Issa, Zorlu Tekstil, Ülker ve Kent ürünlerinin de Katar’da distribütörlüğünü üstlendi.

Seyahat markası Mosafer’in ilk şubesinin mayısta Zorlu Center’da açan Abu Issa Holding, Alman çanta ve aksesuvar markası Aigner’i İstanbul’a getirdi. Aigner, Akasya’da ve Raffles Otel’de 2 şube açarken, ABD’li ayakkabı markası Cole Haan’ın ilk mağazası için Kanyon’u gözüne kestirdi.

Dünya/Kerim Ülker

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)