BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKargocu karı kocadan şoke eden hırsızlık----

Kargocu karı kocadan şoke eden hırsızlık

Kargocu karı kocadan şoke eden hırsızlık
11 Kasım 2023 - 23:21 www.finansgundem.com

Ankara’da kargo dağıtımı yapan karı koca gittikleri bir binada yer alan evden bir 214 bin TL değerinde altın çaldı.

Ankara'da, bir kargo firmasının aracı ile dağıtım yapan D.B. ile eşi B.S.B., kargo dağıtımı yaptığı binada yer alan evden 214 bin TL değerinde altın çaldı. Polis tarafından yakalanan karı kocanın bozdurdukları antınların parasının bir kısmı ile kendilerine cep telefonu aldığı belirlendi. 

Olay, saat 12.00 sıralarında Yenimahalle ilçesinde gerçekleşti. Batıkent semtinde bulunan bir evde 1 adet kelepçe bileklik, 4 adet bilezik, 1 adet ucunda tam altın takılı zincir kolye, 2 adet altın yüzük çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Polis ekiplerinin çalışması sonucu şüphelilerin olay yerine geldiği araç tespit edildi. Özel bir firmada kargo dağıtım amacıyla kullanılan aracın sahibinin B.S.B. isimli kadın olduğu ve bu araçla eşi D.B.’nin kargo dağıtımı yaptığı saptandı.

HIRSIZLIK YAPTIKLARI BİNADA KARGO DAĞITMIŞLAR

Polis ekipleri, şüphelilerin hırsızlık yapılan binada gün içinde kargo dağıttığını tespit etti. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanıp gözaltına alınan karı- koca hırsızlığı itiraf ederken, şüphelilerin çaldıkları altınları 214 bin TL karşılığında kuyumcuya sattıkları, aldıkları paranın bir kısmı ile de kendilerine cep telefonu aldıkları belirlendi. Satın aldıkları cep telefonları ve kalan para polisler tarafından muhafaza altına alınırken, B.S.B. ve D.B.’nin polisteki işlemleri devam ediyor. 

Belediyeye ait 25 tonluk malzemeyi çaldılar: Asfalt hırsızları!

 

Pahalılıkla birlikte hırsızlık arttı: Tuvalet kağıtlarına alarm!

 

İETT otobüsünü çalan hırsız yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)