BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelediyeye ait 25 tonluk malzemeyi çaldılar: Asfalt hırsızları!----

Belediyeye ait 25 tonluk malzemeyi çaldılar: Asfalt hırsızları!

Belediyeye ait 25 tonluk malzemeyi çaldılar: Asfalt hırsızları!
30 Ekim 2023 - 10:30 www.finansgundem.com

Samsun'da, dikkat çekici bir hırsızlık olayı yaşandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait asfalt yapımında kullanılan 25 ton bitüm malzemesi ile 8 metreküp çakılın çalındığı bir olayın ardından yapılan operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi'nden 25 ton bitüm malzemesi ve 8 metreküp çakılı çalan 9 şüpheliden 8'i adliyeye sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Cumhuriyet Başsavcılığı'na Adalar Asfalt Plenti Tesisi'nden hırsızlık iddiası ile ilgili şikayetiyle çalışma başlatan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda 4 kişiyi suçüstü yakalayıp, gözaltına aldı.

ÇOK SAYIDA SİLAH DA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonun devamında malzemelerin çalınmasını organize eden 2 kişinin de aralarında bulunduğu 5 kişi daha gözaltına alındı.

25 ton bitüm malzemesi ve 8 metreküp çakılı çaldığı belirtilen şüphelilerin evlerinde ve araçlarındaki aramalarda 360 bin lira ile 3 ruhsatsız tabanca, 24 tabanca mermisi, 16 sentetik hap ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi, 1 kişi ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Siber dolandırıcılara ağır darbe!

 

Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında 5 gözaltı daha!

 

Futbolcuları dolandıran banka müdiresi için 216 yıl hapis talebi!

 

Pahalılıkla birlikte hırsızlık arttı: Tuvalet kağıtlarına alarm!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)