BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKaramehmet nerede ikamet ediyor----

Karamehmet nerede ikamet ediyor

Karamehmet nerede ikamet ediyor
20 Mayıs 2013 - 10:55 www.finansgundem.com

Borç taksidini geciktirdiği’ gerekçesiyle şirketlerine el konulan Mehmet Emin Karamehmet'le ilgili ilginç haber...

‘Borç taksidini geciktirdiği’ gerekçesiyle sahibi olduğu medya kuruluşları ve otomotiv şirketi BMC’ye TMSF tarafından el konurken Mehmet Emin Karamehmet, İsviçre’de yayınlanan zenginler listesine girdi.
Geçtiğimiz Cuma günü akşamı TMSF’ye olan borçlarının bir bölümünü zamanında ödemediği için sahibi olduğu Çukurova Holding’e ait Show TV ve BMC’nin yönetimi TMSF (Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu) tarafından devralınan Mehmet Emin Karamehmet, İsviçre’nin en zenginler listesine dahil oluyor. İsviçre’nin en önemli ekonomi dergisi ‘Bilan’da Luigino Canal imzasıyla yayınlanan haber Türkiye’de bilinmeyen bir gerçeği gün yüzüne çıkardı.
Listeyi Bilan hazırlıyor
Bilan’ın İsviçre’nin en zengin 300 ismini belirlediği listeye son dönemde 3 yeni ismin girdiğini belirten Canal, bu üç ismi, “listenin yayınlandığı tarihi beklemeden tanıtmak istiyorum” diyerek açıkladı. Haberde üç zenginden ilkinin Forbes’a göre 2,4 milyar dolarlık bir servetin sahibi olduğu belirtilen ve Türkiye’nin de zenginler listesinde başı çeken Mehmet Emin Karamehmet olduğunu vurguladı. Listeye Karamehmet dışında iki de Fransız girdi. Maden imparatorluğunun başındaki milyarder işadamı Benjamin Steinmetz ve endüstriyel tüketim ürünleri devi Manutan’ın sahibi Jean-Pierre Guichard de Karamehmet ile birlikte listenin yeni versiyonunda boy gösterecek.
“Cenevre’de ikamet ediyor”
Bilan’da yayınlanan haberde Mehmet Emin Karamehmet’in yılın bir bölümünü Cenevre’deki evinde geçirdiğine dikkat çekiliyor. Dergide yayınlanan makalede Mehmet Emin Karamehmet ile ilgili şu satırlar yer aldı: “Çukurova Holding’in sahibi Mehmet Emin Karamehmet, Forbes dergisinin tahminine göre 2,4 milyar dolarlık bir serveti yönetiyor. 69 yaşındaki bu Türk, ambalaj, kimyasal ürünler, finans, inşaat, savunma, telekomünikasyon ve medya iştiraklerini elinde bulunduruyor. Servetinin büyük bir kısmı, Türkiye’nin en büyük mobil operatörü Turkcell kaynaklı. Uzun yıllardır Cenevre’nin lüks bir mahallesinde ikamet eden Karamehmet, radarımıza yakalandı.”
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Züleyha Yalçın 19 Şubat 2024 14:51

    Mrb Mehmet Emin KARAMEHMET BEYEFENDIYE nasıl ulaşabilirim Şimdiden TSK ederim

  • Biyonik adam 06 Ocak 2020 05:39

    Adamlar mason cocuk ları sen kulun degil kafan kopsa umrunda olmaz kardeşim bunlar haram zadeler

  • turan özbek30 Temmuz 2013 11:36

    ___Sayın Çukurova holdink yönetim kurulu başkanı MEHMET EMİN KARAMEHMET sizin şirketiniz olan ve sizlerin başkanlıgını yaptıgınız. Baytur İnşaatda kolumu kaybettim 02,03,1997 yılından bu tarafa çok madurum bu maduriyetimin giderilmesini istiyorum… Sayın karamehmet ve Baytur inşaat gönetiçileri ben kolumu sizin işinizde kaybettim sizlerin hiçmi vijdanları sızlamıyor…?? Ben doğuştan degil çukurova holdinge bağlı baytur inşaatda ENGELLİ oldum....??? Beni duyan yokmu insanlık öldümü kocaman çukurova holdink beni duymuyormu kolumu sizin işinizde kaybettim.. ...??? Hem karamehmedi arıyorum hemde adalet arıyorum bir kolun degeri iki bin tl oldugu bir iş kanunu var be hukukcular...????

  • turan özbek06 Temmuz 2013 10:01

    ___Sayın Çukurova holdink yönetim kurulu başkanı MEHMET EMİN KARAMEHMET sizin şirketiniz olan ve sizlerin başkanlıgını yaptıgınız. Baytur İnşaatda kolumu kaybettim 02,03,1997 yılından bu tarafa çok madurum bu maduriyetimin giderilmesini istiyorum… Sayın karamehmet ve Baytur inşaat gönetiçileri ben kolumu sizin işinizde kaybettim sizlerin hiçmi vijdanları sızlamıyor…?? Ben doğuştan degil çukurova holdinge bağlı baytur inşaatda ENGELLİ oldum....??? Beni duyan yokmu insanlık öldümü kocaman çukurova holdink beni duymuyormu kolumu sizin işinizde kaybettim..

  • [email protected]29 Ağustos 2021 06:52

    ÖNCELIKLE COK GECMIS OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.TAM OLARAK OKUMADIM VE SANKI KOLUNUZU KAYBETTIKTEN SONRA FIRMA VE DEVLET SIZE BAKMAMIS YADA ILGILENMEMIS GIBI BIR ALGI OLUSMUS,TEKRAR SOYLUYORUM TURAN BEY EGER SIZ DAVANINZDA HAKLIYSANIZ BILE NE MUTLU SIZEKIALLAH DERT ILE SINIYOR CENNETINE BEN SUKURDEN VE CALISMAKTAN URETMEKTEN BASKASINI TANIMAM SITEM ETMEM.SONUC OLARAK BEN SIZE TAVSIYEM HER ISTE BIR HAYIR ARARSAN MUTLAK MUKAFATINI BULURSUN.ALLAH'A EMANET OL. EVET MEHMET EMIN KARAMEHMET BEY ABI,GIRISIMCI BIR GENC OLARAK SIZE ULASAMAM BELKI AMA DANISMANLARINIZA SIZE ILETMESINI ISTEDIGIM PROJELERIMI NASIL BIR SEMA YADA IRTIBAT HALINDE OLMAM GEREKIYOR KISMETSE IRTIBATA GECMEK ISTIYORUM.HOSCA VE DOSTCA KALIN.