BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson Ukrayna elçisi olacak----

Johnson Ukrayna elçisi olacak

Johnson Ukrayna elçisi olacak
10 Temmuz 2022 - 19:33 www.finansgundem.com

İstifasının ardından, "Yeni lider görevine başlayana kadar, görevimde devam edeceğim" diyen Johnson ile ilgili İngiliz basınında çarpıcı bir iddia ortaya çıktı.

İngiltere'de siyasi kriz sonrası koltuğunu bırakan Başbakan Boris Johnson ile ilgili İngiliz basınında çapıcı iddialar ortaya atılıyor.

İstifasının ardından 10 Numara önünde açıklamalarda bulunan Başbakan Johnson "Yeni lider görevine başlayana kadar, görevime devam edeceğim. Görevimde benimle birlikte olan aileme, arkadaşlarıma ve İngiliz halkına teşekkür ederim. Bu başbakanlık süreci benim için çok önemli ve öğretici oldu" demişti.

JOHNSON İÇİN ÇARPICI İDDİA

Boris Johnson'ın görevini bırakmasının ardından ne yapacağı ise merak konusu oldu. İngiliz basınında ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. The Sun'da yer alan habere göre Johnson, Downing Street'ten sonra Ukrayna elçisi olarak görev alacak. İddialara göre yetkililer, Johnson'un Batılı ülkeler ile Ukrayna arasında diplomatik anlamda önemli bir role sahip olmasını bekliyor.
 
Johnson'un savaşın başladığı günden bu yana Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ile yakın teması olmasından dolayı böyle bir beklentinin oluştuğu düşünülüyor. Bir grup eski strateji danışmanı ve askeri yetkilinin Johnson'un bu görev için ideal olacağı öne sürüldü.

Johnson'un bıraktığı koltuğa 9 isim aday oldu

İngiltere’de ilk Hint kökenli başbakan seçilebilir

Putin yeniden baba oluyor


 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)