BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin yeniden baba oluyor----

Putin yeniden baba oluyor

Putin yeniden baba oluyor
10 Temmuz 2022 - 09:07 www.finansgundem.com

Kremlin’e yakın kaynaklar Vladimir Putin’in 69 yaşında yeniden baba olacağını söylüyor. Putin’in bu durumdan çok hoşnut olmadığı da dile getiriliyor.

FİNANSGUNDEM.COM

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, (69) yeniden baba oluyor. Kremlin’e yakın isimlerin kullandığı "General SVR" isimli Telegram'ın Rus kanalında 8 Temmuz'da yayınlanan bir mesajda Putin'in yeniden baba olacağını duyuruldu. Çocuğun cinsiyetinin ise kız olduğu belirtildi. Eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın ne zaman doğum yapacağı ise açıklanmadı. Putin'in ise bu durumdan çok da hoşnut olmadığı paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Putin’in kaç çocuğu var?

Putin 28 Temmuz 1983'te Lyudmila Shkrebneva ile evlendi ve 1985'ten 1990'a kadar Doğu Almanya'da birlikte yaşadılar. 28 Nisan 1985'te Leningrad'da doğan Mariya Putina ve 31 Ağustos 1986'da Dresden, Doğu Almanya'da doğan Yekaterina Putina adında iki kızları var. Nisan 2008'de Putin, Shkrebneva'dan boşandı ve ritmik jimnastikçi Alina Kabaeva ile birlikte yaşamaya başladı. Putin ve Kabaeva'nın birden fazla çocuğu olduğuna dair sık sık söylentiler çıksa da çocuk sayısı hiçbir zaman net olarak açıklanmadı. 2012 ve 2017 doğumlu iki torunu olan Putin’in 2015 yılında Kabaeva'dan bir kız çocuğu olduğu biliniyor. Yeni doğacak kız çocuğuyla birlikte Putin’in 4 kız babası olacak.

Putin'den Batı'ya hodri meydan!

Putin mahkumları cepheye yolluyor!

Putin'den gıda krizi açıklaması

Putin dev projeye el koydu

Putin'den dünya gıda sevkiyatına ilişkin açıklama

"Putin’in masası her hafta daha da büyüyor"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)