BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Putin’in masası her hafta daha da büyüyor"----

"Putin’in masası her hafta daha da büyüyor"

Putin’in masası her hafta daha da büyüyor
30 Haziran 2022 - 15:41 www.finansgundem.com

Moskova’da konuklarını ağırladığı “uzun masası” ile çok konuşulan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkmenistan’da bölge liderleriyle oturduğu "dev masa" alay konusu oldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna işgalinden bu yana ilk kez gerçekleştirdiği yurt dışı seyahatinde Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta Hazar Zirvesi'ne katıldı.

Türkmenistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen 6. Hazar Denizi Ülkeleri Liderler Zirvesi’nin dün düzenlenen oturumunda ise liderlerin oturduğu dev masa dikkat çekti. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Serdar Berdimuhammedov ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in de katıldığı toplantıda Putin ve diğer dört liderin devasa masada birbirlerine uzak oturması alay konusu oldu.

Scholz ve Putin uzun masada: 'Avrupa'da öncelikli partnerimiz'

Sözcü'de yer alan habere göre, sosyal medyada birçok kişi, dev masayı bu hafta Almanya'da düzenlenen G7 ve İspanya'da devam eden NATO toplantılarında kullanılan “normal boyutlardaki” masalarla karşılaştırdı.

Bir kişi “Putin'in masa oyunu geri döndü. Bu seferki gerçekten uzun” ifadelerini kullandı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı da “Bu masada 5 dünya lideri var. Bence masaları küçük kalmış” diye dalga geçti. Bir Twitter kullanıcısı da “Putin'in masası her hafta daha da büyüyor” ifadelerini kullandı.

Putin, geçen aylarda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz'la Moskova'da yaptığı görüşmelerde kullanılan 5 metrelik “uzun masasıyla” gündem olmuştu.

Putin'den 3'lü mutabakat açıklaması

 

Boris Johnson: Putin kadın olsaydı Ukrayna'yı işgal etmezdi

 

Ya Putin ya Batı, başka seçenek yok

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)