BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİş Bankası'nda Adnan Bali görevini Hakan Aran'a devredecek----

İş Bankası'nda Adnan Bali görevini Hakan Aran'a devredecek

İş Bankası'nda Adnan Bali görevini Hakan Aran'a devredecek
05 Ocak 2021 - 20:05 www.finansgundem.com

Kulislerden öğrenilen bilgilere göre, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali görevi Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran'a devredecek, söz konusu değişikliğe ilişkin detayların yarın düzenlenecek olan toplantıda açıklanacak

Finans Gündem'in duyurduğu, 10 yıldır İş Bankası Genel Müdürlüğü görevini yürüten Adnan Bali'nin istifa kararının ardından, finans kulislerinde konuşulanlara göre görevi Hakan Aran devralacak.

Uzun yıllar bankada Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Hakan Aran'ın Genel Müdürlüğü yarın yapılacak basın toplantısında açıklanacak.

Sözkonusu değişikliğin Adnan Bali'nin, 10 yıldan bu yana sürdürdüğü görevinden ayrılma kararı alması üzerine gerçekleştildiği belirtliyor. İş Bankası kaynakları, istifa iddialarını yalanlarken, değişikliğe ilişkin sürecin ayrıntıları yarınki toplantıda yanıtlanacağı belirtildi. 

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, yarın (6 Ocak 2021) bir basın toplantısı düzenleneceği bilgisi paylaşıldı.

Hakan Aran kimdir?
 
1968 yılında Antakya’da doğan Hakan Aran, 1990 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olmuş, 2000 - 2001 yılları arasında Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme yüksek lisans programını tamamlamıştır. Halen İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bankacılık Doktorası yapmakta olan Aran, evli ve üç çocuk babasıdır.
 
1990 yılında İş Bankası'nda Yazılım Uzmanı olarak göreve başlayan Aran, 2005 yılında Yazılım Geliştirme Bölüm Müdürü olmuş, 2008 yılında Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.
 
Operasyonlardan, Dijital Bankacılıktan ve teknolojiden sorumlu olarak Banka'nın önemli dönüşüm programlarında görev alan Aran, İş Bankası Rusya YK Başkanlığı, Anadolu Sigorta YK Başkan Vekilliği, Türk Telekom YK üyeliği görevlerinde bulunmuş, halen SoftTech, LiveWell, GullsEye şirketlerinin YK Başkanı, Munzam Sandık Vakfı YK üyesi ve İş Bankası'nda teknolojiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

İş Bankası'ndan Adnan Bali açıklaması

İş Bankası hisselerinde Bali düşüşü

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 35 Yıl ?09 Ocak 2021 01:03

    35 yıl çalışma süresi ise ki, Sayın Bali öyle diyor.Sn.Aran'da 1990 yılında Bankaya girmiş.Bu durumda, 2025'de emekli mi olacak? 4 yıllığına mı Genel Müdür oluyor?...

  • Salvador Dali 06 Ocak 2021 00:25

    Kendinizi sanata veriniz lütfen sayın Bali, para para nereye kadar...

  • ZELİHA KARAKAŞLI06 Ocak 2021 12:10

    bence onun yerine bilgi ve tecrübe lererini yatırım yetenekleri var ise üretime verse binlerce aileye iş oluşturur ve dualarını alır.

  • Asgari Ücretli06 Ocak 2021 00:18

    Balini yiyim Hakan Bali, ayda 200 bin TL maaş alsan 10 yılda, 24 milyon TL yapar, kesin o para dolardadır, hesaplarıma göre yaklaşık 100 milyon TL ile emekli olursun, helal olsun...

  • Karıştırdın06 Ocak 2021 21:33

    Hakan Bali? Adnan Aran?

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ06 Ocak 2021 12:13

    Senin gibi aç gözlü ve hainler çememezler, hiç bir şey yapmadan gözleri onun bunun parasında olanlar kıskananlar hiç bir zaman iflah olmazlar.Adam okumuş yıllarca çalışmış didinmiş bu görevlere gelmiş.neden yurtdışındaki ceo ları eleştirmiyorsun.adamlar her sene milyon dolarlar alıyorlar.Sonra para çalışmakla asla kazanılmaz.Sahip olduğumuz tüm her şey yüce ALLAH ındır O DİLEDİĞİNE İSTEĞİ KADARA VERİR DİLER İSE DE HEPSİNİ BİR AN DA ELİNDEN ALIR.(Ayettir)

  • Halk Ister Balı Yapar05 Ocak 2021 23:36

    Adnan bali yakında HALKBANKAsında