BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİş adamları arasındaki yalı kavgası büyüyor----

İş adamları arasındaki yalı kavgası büyüyor

İş adamları arasındaki yalı kavgası büyüyor
29 Mayıs 2013 - 09:11 www.finansgundem.com

Selahattin Beyazıt borcunu ödemediği için icra konulan yalısına karşı Tekstilbank'a dava açtı

Selahattin Beyazıt, Tekstilbank'a olan kredi borcunu ödemeyince banka, Beyazıt'ın yalısının icra yoluyla aldı. Beyazıt'ın buna karşı Tekstilkbank'a açtığı dava için Turgut Yılmaz ise "Fazladan iyilik yaptığım bir kişinin şerri' yorumunu yaptı.
Habertürk'te yer alan habere göre, İşadamı Selahattin Beyazıt ile Tekstilbank arasındaki 'yalı davası'nun tarafı olan Tekstilbank'ın patronu Turgut Yılmazi yaşananları "30 yıllık hukukumuz olan bir insana fazladan iyilik yapmanın şerri" olarak değerlendirdi. Tekstikban, davada tanıklık yapan Şenol Demirmenci adlı şahıs hakkında da 'yalan beyanda bulunduğu' gerekçesiyle savcılığa suç duyursunda bulundu Galatasaray'ın eski başkanı Selahattin Beyazıt'ın Tekstilbank'a olan kredi borcunu ödemediği iğçin Kandilli'de halen oturtuduğu satışı 'sonrası başlayan kavgaya Tekstilbank'tan açıklama geldi.
ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN
Tekstilbank Başhukuk Müşaviri Nergis Güner, Beyazıt'a ait Kaksan Karasalı Kireç Sanyi^nin 9 Eylül 2099'da Tekstilbank'tan 5 milyon lira kredi aldığını dile getirerek 5 milton 215  bin liraya ulaşmıştı. Bu sırada defalarda Selahttin Beyazıt'a borcunu ödemesi yönünde uyarılar yapıldı. Yaşına hürmeten Beyazıt ziyaret edilerek durum bildirdi. Hatta Turgut Yılmaz da birkaç kez kendisini araduç Ancak her defasında bize verdiği yanıt 'Elinizden geleni ardınıza koymayın, ödemeyeceğim' oldu. Bizde alacağımızı tahsil edebilmek adına ipotek olarak verdiği yalıyı icradan satışa çıkardık" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)