BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere’de normalleşme başlıyor----

İngiltere’de normalleşme başlıyor

İngiltere’de normalleşme başlıyor
22 Şubat 2021 - 13:04 www.finansgundem.com

Pandemi yasaklarının gevşetilmesi kapsamında okulların 8 Mart'ta açılacağını belirten İngiltere Aşı Bakanı Nadhim Zahawi, 29 Mart itibarıyla iki aile ya da altı kişilik grupların dışarıda buluşabileceğini duyurdu.

Dünyada salgından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İngiltere’de şimdiye kadar 120.580 can kaybı yaşanırken, 4.11 milyondan fazla kişinin korona testi pozitif çıkmıştı.

LBC radyosuna yaptığı açıklamada, hedeflerinin bölgesel açılmaların yerine kademeli olarak tüm İngiltere’yi açmak olduğunu ifade eden Zahawi, “Birinci öncelik çocuklar, sonra okullar, daha sonra iki kişilik grupların dışarıda biraraya gelmesi ve belki birlikte birer kahve içmesi. Bu da 8 Mart’tan itibaren mümkün olacak. Daha sonra da 29 Mart’tan itibaren iki aile ya da altı kişilik gruplar ve dışarıda gerçekleştirilen spor faaliyetleri (izin kapsamına dahil edilecek)” diye konuştu.

İngiltere'de yeni yol haritası bugün açıklanacak

 

İngiltere Sağlık Bakanı:Mutasyonlarının yayılmasını kontrol etmeyi başardık

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie22 Şubat 2021 13:30

    Anormalleşmeyi normalleşme adı altında bizlere yutturmaya çalışıyorlar. Virüsün mutasyonlarla daha tehlikeli olduğunu herkes biliyor.