BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİngiliz ekibinden bir ilk: Stadyumda karting pisti!----

İngiliz ekibinden bir ilk: Stadyumda karting pisti!

İngiliz ekibinden bir ilk: Stadyumda karting pisti!
28 Şubat 2023 - 17:50 www.finansgundem.com

Premier Lig ekibi Tottenham ve Formula 1 yönetimi, Tottenham'ın stadyumunun altına inşa edilecek karting pisti için sözleşme imzaladı.

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur ve Formula 1 yönetimi, sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda 15 yıllık stratejik sponsorluk anlaşması imzalandıklarını açıkladı. Anlaşma kapsamında 2019 yılında açılan ve inşası yaklaşık 1 milyar sterline mâl olan Tottenham Hotspur Stadyumu'nun altına karting pisti inşa edilecek. Yapılacak olan karting pisti dünyada bir futbol takımının stadyumunda inşa edilecek ilk pist olacak.

Açıklamada, güney tribünün altına inşa edilecek bir karting pistinin kullanıma açılacağı ve elektrikli karting yarışlarının burada gerçekleşeceği ifade edildi.

Tottenham Başkanı Daniel Levy açıklamasında, "Bu stadyumu inşa ederken en büyük hedeflerimizden biri dünyanın dört bir yanından insanları çekebilecek etkinlikler yapabilmekti. Spor ve eğlence dünyasının en büyük isimlerini Londra'ya getirmeyi başardık. F1'le yaptığımız bu anlaşmadan dolayı heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Formula 1 Başkanı Stefano Domenicali ise açıklamasında, "Karting, dünyanın her yerinden insanın deneyimlemek isteyeceği bir etkinlik. Yeni izleyicilerin ilgisini çekecek ve motor sporları dünyası için bir giriş noktası olacak." dedi.

Açıklamada ayrıca, kulübün 2040 yılına kadar net karbon sıfır hedefine ulaşmak için Formula 1'le iş birliği yapmaya devam edeceği belirtildi.

62 bin 850 kişi kapasiteli Tottenham Hotspur Stadyumu, konserlerin yanı sıra boks, NFL ve ragbi maçlarına ev sahipliği yapıyor.

Bu anlaşmayla birlikte Tottenham, elektrikli karting yarışlarının da düzenlenmesini sağlayacak. (NTVSpor)

Tottenham'ın yıldızı Dele Alli'yi soydular

 

Şampiyonlar Ligi'nde bir destan da Tottenham yazdı

 

Formula 1 takımlarından Ferrari'de şok istifa!

 

Formula 1’de traktör skandalı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)