BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTottenham'ın yıldızı Dele Alli'yi soydular----

Tottenham'ın yıldızı Dele Alli'yi soydular

Tottenham'ın yıldızı Dele Alli'yi soydular
14 Mayıs 2020 - 12:19 www.finansgundem.com

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur forması giyen yıldız futbolcu Dele Alli, Kovid-19 salgını nedeniyle karantinada olduğu evinde bıçaklı iki hırsız tarafından darp edildi.

İlk olarak İngiliz basınında yer alan ve daha sonra polisin de doğruladığı olayda kız arkadaşı Ruby Mae ve kardeşi Harry Hickford ile birlikte evde karantinada olan Dele Alli, evine giren eli bıçaklı iki soyguncuyla karşılaştı. Hırsızlarla tartışan ve müdahale etmek isteyen Dele Alli, aldığı yumruk darbeleri nedeniyle yüzünden yaralandı. 

Yıldız futbolcu, hırsızların değerli eşyalar ile birlikte kaçmasının ardından polise başvurdu.

Güvenlik kamerası kayıtlarını polise teslim eden ve şahıslardan şikayetçi olan Alli, yaşanan olay sonrası Twitter hesabından, "Mesajlarınız için teşekkürler. Korkunç bir deneyimdi ama şu an hepimiz iyiyiz. Desteklerinize minnettarım" dedi.

Polis merkezi raporunda ise ise olayla ilgili şu ifadeler yer aldı:

"13 Mayıs Çarşamba günü 00:35 sularında Barnet'teki bir evden gelen çağrıya yanıt verdik. İki adet erkek şahıs eve girerek içerisinde mücevherler ve saatlerin yer aldığı bazı değerli eşyaları çalıp kayıplara karıştılar. Evde ikamet eden 20'li yaşlardaki bir erkek, saldırıya uğradı ve hafif yaralar aldı. Bu yaralar bir hastane tedavisini gerektirmedi. Henüz bir tutuklama gerçekleştirilmedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor."

Ruslar bu yaz tatil yapmayacak

Aşı için Türkiye'den tarih geldi: Eylül 2021

DSÖ: Virüs bizi hiç terk etmeyebilir

Avrupa Komisyonu: Havuzlara rezervasyon ile girilsin

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)