BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİlseven: Uzan yanıltıcı----

İlseven: Uzan yanıltıcı

İlseven: Uzan yanıltıcı
11 Ekim 2013 - 08:37 www.finansgundem.com

Cem Uzan’ın kendisiyle ilgili iddiaları üzerine BDDK Eski Başkan Yardımcısı Nebil İlseven’den yanıt geldi

Cem Uzan’ın kendisiyle ilgili iddiaları üzerine BDDK Eski Başkan Yardımcısı Nebil İlseven’den yanıt geldi. İlseven, Uzan’ın doğruyu söylemediğini belirtti ve şunları söyledi:
“Ekim 2002-Kasım 2003 döneminde Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım dönemde sorumluluğunu üstlendiğim alanlar, çok açık ve net bir şekilde belirlenmiştir.
Röportajda ifade edilen veriler ve gelişmelerin akış biçimi tutarsız ve gerçek dışı beyanlara dayanmaktadır. Anılan dönemde yapılan işlemler yalnızca BDDK bünyesindeki denetim ve değerlendirme organlarının değil, bağlı ve ilgili bakanlıkların bünyelerinde de görevlendirilen organların denetim ve gözetimleri altında yürütülmüştür.
Sonuçlara yönelik yasal ve idari karar ve uygulamalar da gene bu yetkili organların değerlendirme ve bulguları sonucunda gerçekleştirilmiştir. İmar Bankası süreci yanlış bilgiler veya maksatlı çarpıtmalarla doğrudan şahsımla ilgilendirilmeye çalışılırken, benim profesyonel çevrem ile ilgili ve gene kişileri hedef alan bazı yakıştırma ve genel ifadelere dayalı imalar olduğu görülmektedir.
Bu yakıştırma ve göndermelerin gerek anılan zaman dilimi açısından gerekse de konunun herhangi bir şekilde özü ile uzaktan yakından bir ilgilerinin olmadığı açıktır. Bu göndermelere dayalı ifadelerin kabulü mümkün olmayan nitelikte ifadeler olduğunu görüyor; buradaki amacın kamuoyunun maksatlı olarak açıkça yanıltılması ve yönlendirilmesi olduğunu değerlendiriyorum.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)