BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHedef Yatırım Bankası'nın kuruluşunda yeni gelişme----

Hedef Yatırım Bankası'nın kuruluşunda yeni gelişme

Hedef Yatırım Bankası'nın kuruluşunda yeni gelişme
16 Kasım 2021 - 19:19 www.finansgundem.com

Hedef Holding, 2 grup şirketi ve holding patronları Namık Kemal Gökalp ve Sibel Gökalp'in ortaklığında kurulacak 300 milyon TL sermayeli 'Hedef Yatırım Bankası'nın kuruluşu için çalışmalara başladı

Hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören Hedef Holding (#HEDEF), yatırım bankası kurulması amacıyla çalışmalara başlandığını duyurdu.

Holding tarafından yapılan açıklamada, 300 milyon TL sermaye ile kurulacak bankanın unvanının "Hedef Yatırım Bankası" olmasına karar verildiği ifade edildi.

Açıklamada, Hedef Yatırım Bankası'nın kuruluş sermayesine Hedef Holding'in yüzde 30 oranında, holdinge ek olarak grup şirketleri İnfo Yatırım Menkul Değerler'in (#INFO) yüzde 25, Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın (#HDFGS) yüzde 25, Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp'in yüzde 10 ve Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Gökalp'in de yüzde 10 oranında ortak olacağı kaydedildi.

Bankanın kuruluşu amacıyla gerekli her türlü çalışmanın ve gerekli başvuruların yapılması amacıyla şirketler adında Namık Kemal Gökalp ve Mehmet Ziya Gökalp yetkilendirildi.

Bankacılıkta dijitalleşme şube ücretlerini yükseltti

BİST 100 endeksinde düşüş alım fırsatı mı?

DeFi varlık yönetimi sektörünü dönüştürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)