BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis"Hayal kırıklığı had safhada"----

"Hayal kırıklığı had safhada"

Hayal kırıklığı had safhada
19 Ağustos 2013 - 18:19 www.finansgundem.com

Mustafa Koç, Başbakan’dan randevu istedi mi? İstediyse Ankara ne cevap verdi?

Gezi Parkı krizinde Başbakan Erdoğan’ın hedefine oturan Taksim Divan Oteli’nin sahibi Koç Grubu şirketlerine yönelik ani baskınlar ve  ihale iptalleriyle herkesin ortak görüşü “İktidar hesap soruyor” olmuştu.  Bununla birlikte,  ‘intikam mı?’ şüpheleri de gündeme gelmişti.  Hemen akabinde ise taraflarca doğrulanmasa da Mustafa Koç’un ortamı yumuşatmak adına Başbakan’dan randevu almak istediği ancak henüz cevap verilmediği iddiaları konuşulmuştu.  Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu, bu iddiayı yeniden gündeme taşıdı. Müderrisoğlu, “Ankara’nın Nabzı” köşesinde şunları yazdı:
“Hemen belirtelim, medyada yazılan o duyum doğru. Yani, Koç Holding yönetiminin Başbakan Tayyip Erdoğan'la görüşme arzusu var. Ancak randevu talebine olumlu yanıt verilmiş değil. Hayal kırıklığı had safhada. Doğrudan ve dolaylı şekilde yapılan açıklamalar ise samimi ve ikna edici bulunmuyor. Görünen o ki kısa vadede bir buluşma ihtimali zayıf.”
 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)