BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiHayal edilen teknoloji gerçek oldu----

Hayal edilen teknoloji gerçek oldu

Hayal edilen teknoloji gerçek oldu
01 Temmuz 2013 - 15:19 www.finansgundem.com

Bilim kurgu filmlerinde görmeye alışık olduğumuz teknoloji artık günlük hayatımızda kullanılacak

Dokunmatik ekranlar için en üst düzey teknolojiyi geliştirmeyi amaçlayan Leap Motion şirketi, teknoloji dünyasını değiştirecek teknolojisini yakın zamanda sunmayı planlıyor.
Yakın gelecekte bilgisayarının başında bir elinizi masaya uzatmış halde değil, ancak havada tutarak oturacaksınız. El ve parmak hareketlerini anlayarak birçok işlemi fare kullanmadan yapmanızı sağlayacak teknoloji , yakında geliyor. Leap Motion hareket algılayıcı cihazı, parmağınızı bir işaretçi haline getiriyor. Şirket, teknolojinin geliştirici portalını ve yazılım geliştirme kitini (SDK) bu hafta sunacak.


Yazılım geliştiricler, 22 Temmuz’da sunulması beklenen Leap Motion piyasaya çıkana kadar cihazın çeşitli donanımlarla uyumlu hale gelmesi için gerekli kodları geliştirme şansı bulabilecek. Şirket, açtığı web sayfasıyla cihazın kullandığı yazılımın beta versiyonunu indiren geliştiricilere destek verecek. Windows işletim sistemi için geliştirilen versiyonun YouTube’daki videosundan Leap Motion’ın nasıl bir tekoloji olduğunu görebiliriz:
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)