BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'ta GMY ve teşkilat şeması değişiklikleri----

Halkbank'ta GMY ve teşkilat şeması değişiklikleri

Halkbank'ta GMY ve teşkilat şeması değişiklikleri
31 Mayıs 2019 - 19:13 www.finansgundem.com

Halkbank, banka teşkilat şemasında değişikliğe gidildiğini ve 5 GMY'nin görevden alındığını duyurdu. Banka ayrıca, boş bulunan 3 GMY görevine ise yeni atama kararı aldı

FINANSGUNDEM.COM

Halkbank Yönetim Kurulu, bugün (31 Mayıs) tarihinde düzenlenen toplantıda, banka teşkilat şemasında ve Genel Müdür Yardımcılığı düzeyinde değişikliklere gitme kararı aldı.

Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'nın lağvedilerek İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı'nın kurulmasına, Operasyonel İşlemler ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı'nın lağvedilerek Operasyonel İşlemler ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı ile Bilgi Sistemleri Grup Başkanlığı'nın kurulmasına, İç Sistemler Genel Müdür Yardımcılığı'nın lağvedilmesine, Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın doğrudan Yönetim Kurulu'na bağlanmasına ve İç Sistemler Grup Başkanlığı'nın kurulmasına karar verildiği ifade edildi.

Açıklamada söz konusu teşiklat değişiklikleri kapsamında, banka Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Akif Aydemir, Selahattin Süleymanoğlu, Mehmet Sebahattin Bulut, Mustafa Çödek ve Metin Köstek'in görevlerinden alındığı belirtildi.

Boş bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine de İlhan Bölükbaş, Yalçın Madenci ve Levent Nihat Güleç'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) onayını müteakiben GMY unvanıyla atanmalarına karar verildiği kaydedildi.

Halkbank Yönetim Kurulu Üyeliği’ne 3 yeni isim

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ehil Akıl31 Mayıs 2019 23:25

    Eskiden valileri, kaymakamları, tüm bürokratları CHP atardı ve biz derdik ki, Yanlış, bu demokratik ve adil ve asil bir tutum değil. Geldiğimiz nokta Eski CHP zihniyeti =Yeni AKP zihniyeti.