BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank, 4 milyar dolar borçlanacak----

Halkbank, 4 milyar dolar borçlanacak

Halkbank, 4 milyar dolar borçlanacak
19 Temmuz 2017 - 11:17 www.finansgundem.com

Halkbank, yurt dışında 10 ve 12 yıl vade ile 4 milyar dolara kadar borçlanma aracı ihracı kararı aldı.

Halkbank yurt dışında toplam 4 milyar dolar veya muadili tutara kadar iki farklı vade ve iki ayrı tutar karşılığında borçlanma aracı ihracı kararı aldı. Konuyla ilgili genel müdürlüğün yetkilendirildiği belirtildi. Bankadan KAP’a iki ayrı açıklama gönderildi.

İşte 2.5 milyar dolarlık ilk duyuru:
“Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, önümüzdeki dönemde yaşayan ihraçlar hariç olmak üzere, yurtdışında ilaveten 2,5 milyar ABD Doları veya diğer para birimlerinden muadili tutara kadar maksimum 12 yıl vade ile sınırlı kalmak koşulu ile farklı vadelerde, sabit veya değişken faizli olabilecek şekilde, sermaye benzeri nitelik taşıyan tahviller de dâhil olmak üzere teminatsız borçlanma araçları ihraç edilmesi ve ihraçlarla ilgili tüm hususlarda Genel Müdürlüğümüz yetkili kılınmıştır.”

İşte 1.5 milyar dolarlık ikinci duyuru:
“Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, önümüzdeki dönemde yaşayan ihraçlar hariç olmak üzere, azami 1,5 milyar ABD Doları veya diğer para birimlerinden muadili tutara kadar olacak şekilde yurtdışında, 10 yıl vadeye kadar farklı vadelerde ve değişken veya sabit faizli olabilecek şekilde İpotek Teminatlı ve/veya Varlık Teminatlı tahviller şeklinde borçlanma araçları ihraç edilmesi ve ihraçlarla ilgili tüm hususlarda Genel Müdürlüğümüz yetkili kılınmıştır.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir ekici21 Temmuz 2017 09:12

    reza zarraf ın yargılanması sonrası kesilcek cezayı borçlanma olarak tahmin var gibime geliyor. alt limit 2,5 milyar üst limit 4 milyar dolar ceza yolda. USA söke söke alacak bu parayu

  • mzd19 Temmuz 2017 23:55

    şaka gibi paraya bak umarım yine şu ihale bu ihale finansmanı için değilde yerleşkelerin alt yapıları için harcanır