BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiGoogle kemerleri sıkıyor----

Google kemerleri sıkıyor

Google kemerleri sıkıyor
04 Nisan 2023 - 13:52 www.finansgundem.com

Ocak ayında 12 bin kişiyi işten çıkaran ABD merkezli yazılım ve teknoloji şirketi Google, yeni kemer sıkma politikalarını duyurdu.

ABD’nin önde gelen teknoloji ve yazılım şirketlerinden biri olan Google, yeni kemer sıkma politikalarını çalışanlarına duyurdu. Şirketin finanstan sorumlu genel müdür yardımcısı Ruth Porat, çalışanlara gönderdiği e-posta ile şirketin yeni hamlelerini açıkladı.Sözcü'de yer alan habere göre, maliyetleri düşürmek için çalışanlara sunulan bazı uygulamaların sonlandırılacağını belirten Porat, 2023 yılı için hedeflere hızlı ve etkili bir şekilde ulaşılmasının istendiğini söyledi.

Google’ın çalışanlarına sunduğu fitness dersleri, zımba ve selobant gibi uygulama ve malzemelerin de sonlandırılacağı belirtildi. Öte yandan Google çalışanlarının iş bilgisayarlarının değiştirilme sıklığının da azaltılması yönünde karar çıktı.

Uzaktan çalışmanın yaygınlaşması ve çoğu çalışanın ofise gitmemesi nedeniyle pazartesi gününden cuma gününe kadar hizmet veren kurum içi lokanta ve cafelerin de kapatılmasının gündemde olduğu belirtildi.

Google'ın eski mühendisi tarih verdi: 8 yıl içinde 'ölümsüz' olacağız!

 

Google'dan ChatGPT'ye rakip

 

Google'da bu yıl terfi yok

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)