BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGmail yenilendi----

Gmail yenilendi

Gmail yenilendi
31 Mayıs 2013 - 15:15 www.finansgundem.com

Google, dün itibariyle yeni Gmail Inbox’ı kullanıcılarına sundu.

Gmail ’in yeni güncellemesiyle beraber artık mailler yatay değil, dikey olarak organize ediliyor olacak. Yani farklı birçok sekme sayesinde e-postaları sıralanıp, yeniden isimlendirebilmek çok daha kolay. Masaüstü, iOS ve Android  platformlarında eşzamanlı güncellemelerle sunulan yeni Gmail, mail şifreleme özelliğini de yanında getiriyor. Mobil kullanıcılara özel Smart Labels (Akıllı Etiketler) seçeneği sayesinde sosyal, promosyonlar ve güncellemeler gibi yeni içerikler listelenebiliyor.

Gmail üzerindeki yeni güncellemesini kendi resmi bloğundan duyuran Google, masaüstü sistemlerine ait hazırlanan yeni programın tamamlanmasına yaklaşıldığını bildirdi. Mobil Gmail uygulamalarının gerekli  güncellemeleri ise eşzamanlı olarak App Store ve Google Play Store’da gerçekleştirilecek.
Yeni Gmail Inbox’a alışamayan veya beğenmeyen kullanıcılara ise dayatma yapmayan Google, eski arayüzün isteyenler tarafından kullanabileceğini açıkladı. Bakalım köklü değişiklik olarak adlandırılan yeni arayüz, kullanıcılardan nasıl yorumlar alacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)