BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazeteci Umur Talu TİP’ten milletvekili adayı----

Gazeteci Umur Talu TİP’ten milletvekili adayı

Gazeteci Umur Talu TİP’ten milletvekili adayı
07 Nisan 2023 - 15:38 www.finansgundem.com

Medyanın usta ismi, gazeteci yazar Umur Talu, Türkiye İşçi Partisi (TİP) yönetiminden gelen milletvekili adaylığı teklifini kabul etti.

Gazeteci yazar Umur Talu, Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) milletvekili adaylığı teklifini kabul etti. Türk medyasının ‘Dipsiz Kuyu’ imzalı yazılarının usta ve saygın ismi, T24 Yazı Ailesi’nin üyesi Umur Talu'nun kararını, TİP Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

"Basın dünyamızın önemli ismi, her zaman haksızlığa uğrayanın yanında olan sevgili Umur Talu, milletvekili adaylığı teklifimizi kabul ederek bizi sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Özgür bir basın için mücadelemizi mutlaka kazanacağız."

Daha önce de oyuncular Cezmi Baskın, Mehmet Aslantuğ, Serhat Özcan ve gazeteci İrfan Değirmenci TİP’e katılmıştı. TİP, 14 Mayıs seçimlerine Emek ve Özgürlük İttifakı çatısı altında kendi listesiyle girecek.

Ünlü oyuncu TİP’ten milletvekili adayı oldu

Bahçeli Osmaniye'nin adayı: MHP'nin adayları belli oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)