BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFox News'te ABD'li erkekler için şok sözler----

Fox News'te ABD'li erkekler için şok sözler

Fox News'te ABD'li erkekler için şok sözler
09 Mart 2018 - 07:16 www.finansgundem.com

Tucker Carlson: ABD'li erkeklere bedenen, aklen ve ruhen bir şeyler oluyor

Fox News sunucusu Tucker Carlson, ABD'li erkeklerin bedenen, aklen ve ruhen zayıfladığını savunarak tartışma yarattı.

ABD'de erkeklerin kadınlara göre kötü alışkanlıklardan ve yeme bozukluklarından muzdarip olma olasılığının daha yüksek olduğunu dile getiren Carlson, bu durumun erkeklerin yaşam süresi üzerinde olumsuz etki yarattığını belirterek ABD'de intiharların yüzde 77'nin erkeklerin gerçekleştirdiğine işaret etti.

EĞİTİM SORUNLARI SIKLAŞIYOR

Genç adamların kadınlara göre daha sık eğitim sorunları yaşadığı, cezaevine girdiği ve sapkın davranışta bulunduğunu kaydeden sunucu, "Amerika'daki erkeklerle korkunç bir şeyler oluyor" dedi.

Özellikle ABD'li erkeklerin olumsuz fiziksel göstergelerine dikkat çeken Carlson'un sözlerine göre araştırmalar, 1987'de bu yana erkeklerde ortalama testosteron seviyesinin her yıl yüzde 1 düştüğünü, sperm sayısının 1970'li yıllardan bu yana da yüzde 60 azaldığını gösteriyor.

Gazeteci, erkeklerde düşük testosteron seviyesinin depresyona, ilgisizliğe, kilo artışına, zihinsel kapasitede gerilemeye neden olduğunu vurguladı.

ABD'li erkeklerin gerçek bir kriz yaşadığını dile getiren Carlson, "Amerika kadın sorunlarına büyük önem verirken erkekler ortamında meydana gelen olumsuz süreçler fark edilmiyor" dedi. (Sputnik)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)