BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFinans Gündem ‘doğum günü’ndeydi----

Finans Gündem ‘doğum günü’ndeydi

Finans Gündem ‘doğum günü’ndeydi
30 Mayıs 2013 - 00:38 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü teknik analist John Bollinger’e hayatı boyunca unutamayacağı sürpriz kutlama…

BERRİN UYANIK BEKAR  – FINANSGUNDEM.COM
Tacirler Yatırım’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü analist John Bollinger’e hayatının sürprizi… “Bollinger Bantları’nın mucidi Bollinger, doğum gününü, Boğaziçi Üniversite’sinde düzenlenen konferansta kutladı.
 Bir haftadır Türkiye'de bulunan ve çeşitli etkinliklere katılan John Bollinger dün Boğaziçi Üniversitesi’nde Türk yatırımcılar ve öğrencilerle bir araya geldi. Toplantıya katılan 500 kişi, Bollinger’i büyük bir ilgiyle dinledi. Tacirler Yatırım’ın organize ettiği ‘büyük buluşmada’ renkli ve keyifli bir sunum yapan, “Bollinger Band” olarak adlandırdığı teknik çalışmalarını davetlilerle paylaşan, kendi kullandığı alım satım tekniklerini anlatan Bollinger’i konferansın bitiminde büyük bir sürpriz bekliyordu.
Tacirler Yatırım Stratejisti Ahmet Mergen kürsüye gelerek, İngilizce ve Türkçe yaptığı konuşmada, John Bollinger’in 27 Mayıs’ta doğum günü olduğunu, ancak Türkiye’deki yoğun programı nedeniyle kutlama fırsatı bulamadığını, bu mutluluğu salonla ve onunla paylaşmak istediklerini söyledi. Bu konuşma üzerine dünyaca ünlü teknik analisti hayranlıkla dinleyen konuklar, salonu alkışlarla inletti.
Ardından yine Ahmet Mergen’in daveti üzerine dinleyiciler bu kez tek yürek ‘Hapyy birthday to you’ şarkısını söyledi. Alkış tufanının şaşkınlığı, doğum günü şarkısının sevinciyle yerinde duramayan John Bollinger, hayatında ilk kez bir konferansta ve bu kadar kalabalık bir toplulukla doğum gününü kutladığını söyledi. Sesindeki heyecanı saklayamayan ünlü analist, Tacirler Yatırım’a ve konuklara “Türkler harika insanlar. İyi ki daveti kabul etmişim, iyi ki Türkiye’ye gelmişim” sözleriyle teşekkür etti.
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • donduzan03 Haziran 2013 22:45

    bolinger bantı nedir

  • acemii30 Mayıs 2013 09:55

    bolingeri de bandını da isteyen beğenir isteyen beğenmez beğenmeyene yada küçümseyene ahmak diyen hakaret eden beyin özürlüler herkesin düşüncesine saygı duyun...

  • Vatandaş30 Mayıs 2013 09:12

    Bolinger bandı mükemmeldir kullanmasını bilene bu küçük bir olay degildir.Bolinger bandlarını küçümsemek ahmaklıktır.Emegine saglık.

  • hope30 Mayıs 2013 07:03

    adamın buluşu önemli ama tekniklerden biri yalnızca ne çok hafife alalım ne abartalım

  • Tilki30 Mayıs 2013 02:11

    Her konuda olduğu gibi John Bollinger de abartılmış durumda. "ABD'den geldi ya, haa o zaman iyidir" mantığı işte. Bollinger bantları ile borsada para kazanılsaydı John Bollinger bugün Türkiye'de konferans veriyor olmazdı, Hawaii'de tatil yapıyor olurdu. Ama kabahat onun değil, onu bu kadar gözünde büyütüp de Türkiye'ye davet edenlerde...

  • talat dilek30 Mayıs 2013 01:33

    bolinger baba sayende çok ekmek yedik