BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFener 1 kaçırdı, 35 hamburger yedi----

Fener 1 kaçırdı, 35 hamburger yedi

Fener 1 kaçırdı, 35 hamburger yedi
29 Nisan 2013 - 17:27 www.finansgundem.com

Benfica maçında kaçan penaltının bozduğu moraller nasıl düzeldi?

Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe - Benfica karşılaşmasında  yaşanan ilginç olay Para dergisinin ‘kulis’ bölümünde yer aldı:
 Malum geçen hafta Perşembe gecesi İstanbul’da UEFA Avrupa Ligi Yarı Final maçı vardı. Fenerbahçe’nin Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk ettiği maçı çok sayıda siyasi ve iş insanı izledi.
O kadar ki localarda ve protokol tribününde küçük çaplı izdihamlar yaşandı. Futbol ekonomisi Kadıköy'de tavan yaptı desek yanlış olmaz. Bölgedeki tüm kafe ve restorantlar cirolarını katladı.
Bu ekonomi sadece Kadıköy yakasında değil İstanbul'un Avrupa yakasında da kendini gösterdi.
Şöyle ki, ilk yarının son dakikasında Fenerbahçe'nin kaçırdığı penaltı tüm taraftarlar kadar yönetimi de üzdü. Yönetimin bulunduğu bölümde yüzler asıldı. Tam da o dakikalarda gerçekleşen ince bir jest yöneticileri şaşırttı. jest Fenerbahçe taraftarlığı ile bilinen Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk’ten geldi. Ferit Bey Fenerbahçe Yönetimi’ne hamburger ziyafeti verdi. Ortağı olduğu Nusr-Et'te özel olarak yaptırılan 35 hamburger yöneticilerin bulunduğu bölüme yollandı. İstanbul'un Avrupa yakasından yani Etiler'den Kadıköy'e yollanan hamburgerler Nusr-Et'in kurucu ortağı Nusret Gökçe'nin de bulunduğu yerde servis edildi. Burada özellikle altını çizmek istediğimiz nokta ise hamburgerlerin faturasını bizzat Ferit Şahenk tarafından ödenmesi...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)