BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFacebook Like düğmesi ekledi----

Facebook Like düğmesi ekledi

Facebook Like düğmesi ekledi
24 Haziran 2013 - 14:18 www.finansgundem.com

Facebook mobil mesajlaşmalara "Like" tuşu ekledi

Sosyal medya devi Facebook, mobil mesajlaşmalara “Tamam”  anlamına gelen beğen tuşu ekledi. Facebook kısa bir süre önce “Haber okuma”, #hashtag, yorumlar için fotoğraf ekleme gibi yeni özellikler duyurarak, sosyal medya platformaları arasındaki yarışta önemli bir adım atmıştı. Facebook şimdide mobil platformalarda mesajlaşmalar için “beğen” düğmesini ekledi.

Techcrunch‘taki habere göre Facebook’un iOS ve Android uygulamalarına mesajlaşma özelliğine eklenen “like” tuşu, kutucuğa hiçbir şey yazılmadığı takdirde “gönder” tuşunun yerini alıyor. Beğen ikonuna tıklanınca karşı tarafa “tamam” anlamına gelen başparmak sticker’ı gönderiliyor. Böylelikle “tamam”, “evet”, “okey” gibi ifadeleri yazmaya gerek kalmadan tek ikonla karşı tarafa mesaj iletilmiş oluyor.

Facebook mobil uygulamaları için tasarlanan bu özellik web için henüz uygulanmıyor. Mobil kullanıcılarının kazanacağı zamandan memnun olması durumunda, web üzerinde de bu işleve benzer özellik gelmesi mümkün görünüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)