BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEtiler'de Odebank şov----

Etiler'de Odebank şov

Etiler'de Odebank şov
20 Aralık 2013 - 10:43 www.finansgundem.com

Odeabank İstanbul’daki en büyük şubesi olan Etiler’i geniş katılımlı bir davetle açtı

Türk bankacılık sektörünün genç oyunucusu Odeabank ilk yılını geride bırakırken şubeleşme sürecine hızla devam ediyor. Odeabank, üst düzey teknolojik altyapısı ve tasarımıyla dikkat çeken Etiler Şubesi’nin açılışını iş, spor ve sanat dünyasından geniş bir davetli katılımıyla gerçekleştirdi. Davetin evsahipliğini Genel Müdür Hüseyin Özkaya önderliğindeki Odeabank yönetimi yaparken, markanın reklam yüzü Hülya Avşar,  Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Futbol Takımı oyuncusu Sneijder, Galatasaray Basketbol Takımı oyuncusu Pops Mensah-Bonsu da açılışta yer aldı.

“Tasarım, teknoloji, şeffaflık”

‘Odeabank Etiler Şubesi’, bankanın İstanbul’daki en büyük şubesi olmasının yanı sıra modern tasarımıyla dikkat çekti. Dış cephesinden, iç dekorasyonuna büyük bir titizlikle hazırlanan, müşterilerine eksiksiz ve keyifli bir bankacılık deneyimi yaşatmak için tasarlanan şube, davetlilerden de tam not aldı.

Teknolojik altyapıyla daha hızlı ve daha verimli iş süreci

Odeabank ‘bankacılık üssü’ olarak adlandırdığı tüm şubelerinde Türkiye’deki en ileri bankacılık teknolojisini kullanıyor. Gerek çalışanlarına rahat bir iş ortamı sunabilmek gerekse müşterilerine daha hızlı ve verimli hizmet vermek için altyapısında dokunmatik, kablosuz ve entegre sistemleri uyguluyor. Tüm şubelerin birbiriyle ve merkez yönetimle görüşebildiği video konferans altyapısı, PC’den televizyon izlenebilmesini sağlayan IPTV, mobil telefon ve tabletlerden toplantı alanlarına kablosuz görüntü aktarımı, dokunmatik ekran ve tabletler ile kağıtsız, çevre dostu çalışma alanları Odeabank’ı ayrıcalıklı kılan özelliklerden. Ayrıca, Odeabank’ın çalışanlarına özel kurum içi portalı da yine dokunmatik ekran uyumuna sahip.

Bekleme alanlarında son teknolojik uygulamalar

Şubelerindeki bekleme alanlarını da müşterilerinin kendilerini en rahat hissedeceği şekilde tasarlayan Odeabank, misafirlerinin şube içerisinde geçirdikleri zamanı verimli ve zevkli hale getirebilmek için üzerinde interaktif uygulamaların ve oyunların çalıştığı dokunmatik masaların yanı sıra bilgi almak için kullanabilen tablet cihazları da kullanıma sunuyor. Odeabank, sadece sıra numarası ve tanıtımlarla sınırlı olmayan, piyasa bilgileri ve gündemdeki haberlerin gösterildiği bilgilendirme ekranları, zorunlu dokümanların yer aldığı elektronik afiş ekranları ve kablosuz internet erişimiyle de sektörde ilkleri gerçekleştiriyor. Şube vitrinlerinde dokunmatik ekranlar
Şube vitrinlerinde bulunan ve bankacılıkla ilgili bilgi almak isteyen herkesin kullanabileceği dokunmatik ekranlarıyla rakiplerinden oldukça farklı bir hizmet sunan Odeabank, örnek fiyatlama tablolarından mevcut kampanyalarına kadar birçok hizmeti müşterilerine multimedya desteğiyle sunuyor. Öte yandan hizmetlerle ilgili bilgi almak isteyen Odeabank müşterileri 444 8 444 iletişim merkeziyle sesli ve görüntülü görüşme imkanına da sahip.

Çevreci yaklaşım

Odeabank şubeleri aynı zamanda çevreci yaklaşımıyla da fark yaratıyor. Şubelerde imza alınması zorunlu evraklar dışında kağıt kullanılmıyor. Ofis ortamlarında da performans ve skor kartlarının görüntülenebildiği ve ilgili data üzerinden analizlerin yapılabildiği iş zekası uygulamalarıyla gerçek anlamda kağıtsız ve çevre dostu iş süreçleri mevcut.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ23 Aralık 2013 00:07

    Şubeyi gereksiz büyük yaptin da biz müşteriye bir faydasimi oldu? Müşteri aptalmi, o sasanin parasinin cebinden cikicagini anlamiyormu ?