BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski Rusya liderinden 2023 kehanetleri----

Eski Rusya liderinden 2023 kehanetleri

Eski Rusya liderinden 2023 kehanetleri
27 Aralık 2022 - 11:48 www.finansgundem.com

Rusya’nın eski Devlet Başkanı Dimitri Medvedev’in 2023 kehanetleri sosyal medyada olay oldu.

Ukrayna işgali sonrası Rusya'da en sert açıklamaları yapan isimlerden biri olarak öne çıkan Rusya'nın eski Devlet Başkanı ve Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev, gelecek yıla dair ilginç tahminleriyle büyük ses getirdi.

Tweet dizisine “Yılbaşında herkes tahminlerde bulunur. Birçoğu, sanki en çılgın ve hatta en saçma olanları seçmek için yarışıyormuş gibi fütüristik hipotezler ortaya atar. Benim mütevazı katkım şöyle” diyerek öngörülerini sıralamaya başlayan Medvedev, öncelikle petrol ve doğalgaz fiyatlarının fırlayacağı tahmininde buldu.

Sözcü'de yer alan habere göre Medvedev, İngiltere'nin yeniden Avrupa Birliği'ne katılacağını ve bunun ardından da birliğin çökeceğini, euro’nun tedavülden kalkacağını belirtti. Hızını alamayan eski Rus lideri, Polonya ve Macaristan'ın Ukrayna'nın batısını işgal edeceğini; Almanya, Polonya, Baltık ülkeleri, Çekya ve Ukrayna'da Nazilerin devamı olarak 4. Reich kurulacağını savundu.

4. Reich'ın Fransa'yla savaşa gireceğini ve Avrupa'nın bölüneceğini yazan Medvedev, ABD'nin iç savaşa sürükleneceği ve Elon Musk'ın başkanlığa aday olup başarı kazanacağı tahminleriyle dikkat çekti.

“Epik bir Tweet Dizisi”

Medvedev ayrıca dünya ekonomisinin merkezinin ABD ve Avrupa'dan Asya'ya kayacağını, IMF ve Dünya Bankası'nın çökeceğini de ifade etti. Medvedev, tweet dizisini “Hepinize selamlar Anglo Sakson arkadaşlar…” diyerek bitirdi.

Eski Rusya liderinin bu öngörüleri sosyal medyada tartışmaların fitilini ateşledi. Birçok kişi “Şaka mı yapıyor? Bunların hepsi bu yıl mı olacak. Adeta Nostradamus” diyerek Medvedev'le dalga geçti, bazıları eski Rus liderin ironi yaptığını savundu.

Elon Musk da “Epik bir Tweet Dizisi” diyerek 17 milyondan fazla kişinin görüntülediği, binlerce kişinin beğendiği öngörülere tepkisini dile getirdi. Musk, daha sonra da “Bunlar kuşkusuz duyduğun en absürt tahminler, ayrıca yapay zeka ve sürdürülebilir enerjiyle ilgili şaşırtıcı bir ilgisizlik var” ifadelerini kullandı.

Rusya turistlere özel kredi kartı çıkaracak

 

Rusya Merkez Bankası faizleri artırabilir

 

Ukrayna, Rusya'nın BMGK üyeliğinden çıkarılmasını istedi

 

Rusya'dan 'dost ülkelere' metal ihracatı

 

Medvedev'den 2022'ye bakış: Rusya ayakta kalacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)